Soğanın kilogramı 9 liradan 1 liraya düştü

Batman'ın Sason ilçesinde, yerel seçimler öncesi kilogramı 9 liradan satılan kuru soğan, seçimlerin ardından 1 liraya satılmaya başlandı.

Haberler 14.05.2019 - 01:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yerel seçimler öncesinde fiyat ile gündemden dümeyen soann atei söndü. 9 liraya kadar çkan kuru soann kilogram 1 liradan alc buluyor.

SOGANIN FYATI DÜTÜ

Soann bilinçli olarak stoklanmas ve fiyatlarn artrlmasnn direk olarak zarar vatandaa yansdn belirten vatandalardan Cuma Akta, Bilinçli olarak stoklanarak sata sunulmayan soan ve patates fiyatlar seçim öncesi her geçen gün artrlrken, seçimin bitmesiyle beraber hzl bir ekilde dümesi bir rastlant deildir. Yaplan bu eylem dorudan ülkenin ekonomisine darbe vurmak amac tamaktadr. Ülkemizin ekonomisine darbe vurmak isteyen kendini bilmez vatan hainlerinin bilmesi gereken bir ey var, bu gemide sizlerde varsnz, bu gemi su alrsa sizlerde boulursunuz. Bir soan üzerinden politika yürütenler vatandan tokadn yemeye mahkumdur. Bizler bu günlere kolay gelmedik. Bizleri Patates, soan ile dize getirmeyi düünenlerin zarar onlarn ödediini imdi daha iyi görüyoruz dedi.

Pazarda soanlarla birlikte domates ve dier sebze ürünlerinde de fiyatlarn dümesi vatanda rahatlatt.

Ana Sayfaya Git