Sosyal market herşey ücretsiz

Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahiplerine yönelik "sosyal market" açıldı.

Haberler 11.05.2017 - 08:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

afak Mahallesinde açlan market araclyla ihtiyaç sahiplerinin tüm kyafetleri ücretsiz karlanacak. Vakfa kaytl ihtiyaç sahipleri görevlilerce evlerinden alnarak markete getirilecek. htiyaç sahipleri burada gereksinimleri karlandktan sonra yeniden evlerine braklacak.

SOSYAL MARKET

Marketin açln gerçekletiren Vali Ahmet Deniz, ihtiyaç sahiplerinin kii bana 150 liraya kadar istedii giysiyi ücretsiz olarak marketten alabileceini söyledi.

Vatanda odakl, sosyal amaçl olarak çaltklarn belirten Deniz, öyle konutu:

Bizde kaytl aileler belirli aralklarla evlerinden alnp ihtiyacn karladktan sonra yeniden evine braklacak. Tamamen vatanda odakl, sosyal amaçl olarak çalacaz. Bu marketi açmamzn temel nedeni budur. Bunun bir ksmn baçlarmz araclyla karlyoruz. htiyaç durumunda vakf imkanlaryla da market ihtiyaçlarn karlayacaz. Devlet olarak amacmz ihtiyaç sahiplerinin ihtiyacn karlamak. Yüzleri gülsün yeter. Onlarn duasn almak bizlere yeter. Türkiye artk eski Türkiye deil.

Ana Sayfaya Git