Su borçları PTT’den ödenebilecek

Bingöl Belediyesi ve PTT Bingöl Başmüdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında su ve vergi borçları PTT işyerlerinden ödenebileceği bildirildi.

Haberler 16.04.2019 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingöl Belediyesi Basn Yayn ve Halkla likiler Koordinatörlüünden yaplan açklamada, Posta ve Telgraf Tekilat (PTT) Bingöl Bamüdürlüü ile ibirlii protokolü imzaland belirtildi.

Bu kapsamda su ve vergi borçlarnn tüm PTT iyerlerinden ödenebilecei aktarlan açklamada, Belediyemizdeki younluu hafifletmek, vatandalarn fatura ödeme noktalarna eriimi kolaylatrmak amacyla PTT Bingöl Müdürlüü ile ibirlii protokolü imzaland. Vatandalarmz, su faturalarn ile emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerini tüm PTT iyerleri ve gielerinden ödeyebilirler denildi.

PTTden ödenebilecek

2019 yl vergi borcu ödemelerine yönelik uyarya da yer verilen açklamada, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisinin birinci taksit ödemelerinin 31 Mays gününe kadar ödenmesi gerektii vurguland.

Açklamada, Belediyemize vergi borcu bulunan vatandalarmz, skkla meydan vermemek için belediye ve PTT gielerinde ödeme yapabilir. Vatandalarmzn cezai duruma dümemeleri için belirlenen tarihe kadar birinci taksit ödemelerini yapmalar önemle rica olunur ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfaya Git