Su depoları yenileniyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, su kalitesini korumak amacıyla başlattığı kırsal mahallelerde yer alan su depolarının bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 1 milyon 464 bin lira sözleşme bedeli olan projeyle Silvan ilçesinde 104 kırsal mahallenin su deposunu yeniliyor.

Haberler 10.03.2018 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DSK Genel Müdürlüü, Kocaköy ve Hazro ilçesine bal 60 içme suyu deposunun bakm ve onarm çalmasnn ardndan Silvan ilçesinde krsal mahallelerde Silvan lçesine Bal Mahallelerdeki Su Depolar ve Terfi Binalarnn Bakm-Onarm ile naat Yapm i kapsamnda 104 içme suyu deposu ve terfi hattnda çalmalara balad.

SU DEPOLARI YENLENYOR

çalmalarda imdiye kadar farkl kapasitelerde 29 gömme ve ayakl deponun bakm ve onarm ii tamamland. çalmalarn temmuz aynn sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Bakm, onarm çalmalar kapsamnda içme suyu depolarnda iç yaltm, d yaltm, boya, sva, kap pencerelerin yapm, çevre güvenlik çiti, manevra odalarnn boyanmas çalmalar yürütülüyor.

DSK Genel Müdürlüünün 2018 yl yatrm programnda yer alan ilçe merkezlerine bal krsal mahallelerdeki bakm onarm çalmalar nisan aynda Dicle ve çnar ilçesinde de e zamanl olarak balayacak. Ardndan çermik, çüngü, Dicle, Eil, Lice ve Bismil ilçesinde devam edecek.

Ana Sayfaya Git