Süre uzatımına gidildi

KDV, damga vergisi, muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinin verilme ve ödeme süresi 30 Temmuz'a uzatıldı. Bu yılın haziran dönemine ilişkin "Form Ba" ve "Form Bs" bildirimleri de 6 Ağustos Cuma gün sonuna kadar verilebilecek

Haberler 10.07.2021 - 10:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Katma deer vergisi (KDV), damga vergisi, muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinin verilme ile ödeme süreleri, 30 Temmuz Cuma günü sonuna kadar uzatld.

Gelir daresi Bakanlnn (GB) internet sitesinde yaymlanan duyuruya göre, 26 Temmuz gün sonuna kadar verilmesi gereken KDV, damga vergisi ve muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinin verilme süreleri, bu beyannameler üzerine tahakkuk eden vergilerin ödeme süreleri, 30 Temmuz Cuma gün sonuna kadar uzatld.

GELR DARES SÜRE UZATTI

Öte yandan, 2 Austos Pazartesi gün sonuna kadar verilmesi gereken 2021 Haziran dönemine ilikin Form Ba ve Form Bs bildirimleri de 6 Austos Cuma gün sonuna kadar verilebilecek.

2 Austos Pazartesi gün sonuna kadar oluturulmas ve imzalanmas gereken e-Defterlerin oluturulma ve imzalanma süresi ile ayn sürede GB Bilgi lem Sistemine yüklenmesi gereken Elektronik Defter Beratlarnn yüklenme süresi de 6 Austos Cuma gün sonuna kadar uzatld.

Ana Sayfaya Git