Sürücülere kış bakımı uyarısı

Siirtli oto tamir ustaları, sürücülerin araçlarının kış bakımlarını zamanında yaptırmalarının karşılaşabilecekleri bazı olumsuzlukları engelleyeceğini belirtti.

Haberler 28.11.2017 - 08:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirtli oto tamir ustas Adnan Dan, sürücülere araçlarn k bakm ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Araç sahiplerinin klk bakmlarn yaptrmas gerektiini söyleyen Dan, havalarn soumasyla vatandalarn araçlarnn klk bakmlar olan antifriz, akü ve klk lastiklerin bakmnn zamannda yaplmas gerektiini ifade etti. Dan, Sürücülerin araçlarnn klk bakmlarn yaptrmalar önem tayor. K artlarnn gerektirdii malzemelerin de araçlarnda mutlaka bulunmas gerekiyor. Sürücüler klk bakm yapmazsa daha büyük sorunlarla karlaabilirler. O yüzden bir an önce klk bakm yapmalarn tavsiye ediyoruz dedi.

ARAç BAKIMI ÖNEML

Lastik, ya, mar dinamosu, silecek, akü gibi parçalarn zamanla ilevini kaybettiine dikkat çeken oto elektrik ustas Ramazan Kolay ise, Kn sürücülere trafikte sorun çkarabileceini, bu yüzden araçlarn k öncesi bakmdan geçirilerek eskiyen parçalarn deitirilmesini ve araçlarn ka hazrlanmas gerekiyor. Sürücülerin klk bakm yapmalar önem arz ediyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git