Tarım projesine ödül

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, yerel ekonomiyi güçlendirmek amacıyla hazırlayıp hayata geçirdiği tarım ve hayvancılık projeleri Konya Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurulmakta olan Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği tarafından düzenlenen Altınbaşak Tarım Şehirleri Yarışmasında jüri özel ödülü aldı.

Haberler 26.04.2018 - 09:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Muhtarlk leri Daire Bakanlnn yerel ekonomi ve üretici desteklemek amacyla hazrlayp hayata geçirdii tarm ve hayvanclk projeleri Konya Büyükehir Belediyesi öncülüünde kurulmakta olan Uluslararas Tarm ehirleri Birlii tarafndan düzenlenen Altnbaak Tarm ehirleri Yarmasnda jüri özel ödüllü ald. Tarm ile hayvancln ülke genelinde gelimesi adna Konyada düzenlenen ve 20 büyükehir belediyesinin toplam 29 projeyle katld yarmada Beydeirmeni Besi Bölgesi Projesi ile Kayseri Büyükehir Belediyesi 1inci olurken, Yarmada Projesi ile zmir Büyükehir Belediyesi 2inci, çiftçi Eitim ve Üretim Merkezleri Projesi ile de Balkesir Belediyesi 3üncü oldu.

Konyada düzenlenen törende Diyarbakr Büyükehir Belediyesi jüri özel ödülünü Muhtarlk leri Daire Bakanl personelleri ald.

Ana Sayfaya Git