Tarım sektörü zirvesi yapıldı

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Tunç, Batman'da sektör temsilcileriyle bir araya geldi

Haberler 07.07.2021 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tarm ve Orman Bakan Yardmcs Mehmet Hadi Tunç, salgn ve kuraklk dolaysyla üreticilerin baz problem ve skntlar bulunduunu belirterek, bunlar çözmeye çaltklarn söyledi.

Tunç, baz programlara katlmak üzere geldii Batmanda l Kültür Turizm Müdürlüü toplant salonunda tarm sektörü temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantya il ve ilçe tarm müdürleri, oda temsilcileri ve üreticiler katld.

Burada gazetecilere açklama yapan Tunç, iki yldr salgn ve bu yl da tarmsal kuraklkla mücadele ettiklerini söyledi.

SEKTÖR TEMSLCLER

Her iki konuyla ilgili baz üreticilerin skntlar yaadn aktaran Tunç, Bunlarla alakal konular tarttk, görütük ve bunun dnda baka konular da konutuk. Tarmsal sulamadaki skntlar ayrca krsal yatrmlarla alakal konular da tarttk. Sektörümüzü dinledik, taleplerini, isteklerini ve tavsiyelerini aldk. Bir ksmn burada uzman arkadalarmzla çözmeye çaltk. Bir ksm konular da Ankarada deerlendirmek üzere notlarmz aldk. çok verimli bir toplant oldu. Sektörümüz çok ilgi gösterdi. nallah hayrl sonuçlar alacaz. dedi.

Batmann tarmsal potansiyelinin çok yüksek olduunu kaydeden Tunç, kentin geliiminin her yl büyüyerek devam ettiine dikkati çekti.

Batmanda tarmsal haslann her yl büyüyerek arttn aktaran Tunç, Bu devamll salamak üzere alt yapnn daha da gelitirilmesi konusunda da istiarelerde bulunduk. nallah hayrl sonuçlar ortaya çkacaktr. diye konutu.

Ana Sayfaya Git