Tarım zirvesi düzenlenecek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ekoloji Derneği, Ziraat Mühendisleri Odası, Kadın Emek Doğa Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Kooperatifi ile ortaklaşa 15-16 Haziran tarihlerinde tarım sempozyumu düzenleyecek.

Haberler 14.06.2019 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, Ekoloji Dernei, Ziraat Mühendisleri Odas, Kadn Emek Doa Bilimsel Aratrma ve Gelitirme Kooperatifi ile ortaklaa 15-16 Haziran tarihlerinde tarm sempozyumu düzenleyecek.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, Ekoloji Dernei, Ziraat Mühendisleri Odas Diyarbakr ubesi, Kadn Emek Doa Bilimsel Aratrma ve Gelitirme Kooperatifi ile ortaklaa tarm sempozyumu düzenleyecek.

TARIM SEMPOZYUMU

2 gün sürecek olan, tarm ile hayvanclk sorunlarnn ele alnaca sempozyumda ayrca iklim, kooperatifleme ve gda güvenlii konular da masaya yatrlacak. Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleecek olan sempozyum 15 Haziran saat 10.00da yaplacak açl konumalaryla balayacak. Açl konumalarnn ardndan sempozyum farkl konularda yaplacak 3 oturumla devam edecek.

Tarm Sempozyumu, 16 Haziranda Hevsel Bahçeleri, Diyarbakr Su ve Kanalizasyon daresi Genel Müdürlüünün Su Artma Tesisi ve Ekoloji Dernei Tohum Gda Komisyonu Üretim Alanna yaplacak teknik gezilerle sona erecek.

Ana Sayfaya Git