Tarımsal projelerde "teminat" düzenlemesi

Kırsal kalkınma destekleri kapsamında tarıma dayalı projeleri için hibe sözleşmesi imzalamış ancak bugüne kadar herhangi bir ödeme yapılmamış yatırımcılar, 30 gün içinde müracaatta bulunursa teminatlarını geri alabilecek.

Haberler 14.09.2019 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Krsal kalknma destekleri kapsamnda tarma dayal projeleri için hibe sözlemesi imzalam ancak bugüne kadar herhangi bir ödeme alamam yatrmclara, 30 gün içinde müracaatta bulunmalar halinde teminatlar geri ödenecek.

Krsal Kalknma Destekleri Kapsamnda Tarma Dayal Yatrmlarn Desteklenmesine likin Kararda Deiiklik Yaplmas Hakknda Cumhurbakan Karar Resmi Gazetede yaymlanarak yürürlüe girdi. Karar, krsal kalknma destekleri kapsamnda tarmsal projeleri için hibe sözlemesi imzalayan yatrmclar kapsyor.

Teminat düzenlemesi

Buna göre, söz konusu projeleri için hibe sözlemesi imzalanmasna karn kendilerine herhangi bir ödeme yaplmayan yatrmclar, bugünden itibaren 30 gün içinde hibe desteine konu projeden vazgeçtiklerine dair ilgili il müdürlüklerine yazl müracaatta bulunabilecek. lgili il müdürlüünün onay halinde projeleri tasfiye olan yatrmclara teminatlar iade edilecek. Kararn uygulanmas Tarm ve Orman Bakanlnca gerçekletirilecek.

Ana Sayfaya Git