Taşeron işçiye sınav için ayrı tebligat yok

Taşeron işçilerin kadroya geçiş için başvuruları perşembe günü sona erdi. Başvurular, her kurumun kendi içinde oluşturduğu 3’er kişilik “Tespit komisyonu” tarafından incelenecek. İnceleme sürecinin 40 günü bulması bekleniyor. İncelemenin ardından hak sahipleri ilan edilecek.

Haberler 14.01.2018 - 10:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kadroya alnacak kiiler arasnda ismi yer almayanlar, ilana itiraz edecek. tiraz için üç gün süre verilmesi öngörülüyor. tirazlar da yine ayn kurul deerlendirecek. tirazlarn incelenmesi ve listenin kesinlemesinin ardndan snav süreci balayacak. Her kurum snav yöntemini kendisi belirleyecek. Snav yalnzca yazl, sözlü veya uygulamal olabilecei gibi, yazl-sözlü ya da sözlü-uygulamal da yaplabilecek.

DUYURU NETTEN

Snava katlacaklarn görev yaptklar alanlar dikkate alnarak farkl ilerde çalanlara farkl yöntemde snav uygulanabilecek. Snavlarn yeri, günü ve saati idarelerin internet sayfasnda ilan edilecek. çalanlara ayrca tebligat yaplmayacak. Yazl snavda baarl saylmak için en az 50 puan almak gerekecek.

KURUMLAR 2 NSANDAN ÖNCE DE BTREBLECEK

Taeron içilere snavlarda sorulacak sorular, çalanlarn itigal ettikleri görevlerle ilgili konularda, yürütmekle yükümlü olduklar vazifelerdeki yetkinliklerini ölçmeye yönelik ve eitim düzeylerine uygun olarak snav kurulu tarafndan hazrlanacak. çilerin toplu olarak sürekli içi statüsüne geçirilmesi ilemleri en geç 2 Nisanda tamamlanacak. Kurumlar, kadroya geçi ilemlerini bu tarihten önce de tamamlayabilecekler.

Ana Sayfaya Git