TEB konut kredisi faizini 0,99'a indirdi

Kamu bankalarının başlattığı faiz indirimlerine özel bankalar da katılmaya devam ediyor. Şekebank'ın ardından bugün de Türk Ekonomi Bankası (TEB) konut faizlerini indirme kararı aldı.

Haberler 15.05.2018 - 09:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Ekonomi Bankas (TEB), balatt konut kredisi kampanyas ile faizlerini yüzde 0,99a kadar düürdü. Bankadan yaplan açklamaya göre, ilk defa ev sahibi olacak müterileri için konut faiz oran 60 aya kadar vadede yüzde 0,99 olarak belirledi.

TEB Bireysel ve Özel Bankaclk Kdemli Genel Müdür Yardmcs Gökhan Mendi unlar söyledi: TEB olarak ekonominin lokomotif sektörlerinden olan inaat sektörüne hareket kazandracak ivmeyi, konut kredilerindeki avantajl kampanyamz ile salamay hedefliyoruz. Bizim için müterilerimizin bütçesine ve ihtiyacna göre en uygun çözümü üretmek çok önemli. Konut kredisi kampanyamzla ilk kez ev sahibi olacak müterilerimize 60 aya kadar vadede yüzde 0.99 faiz oran vererek, en uygun fiyatlama ile kredi veren bankalardan biri olduk.

SAYI YEDYE YÜKSELD

lk olarak Ziraat Bankasnn balatt faiz indirimlerine daha sonra Halkbank, VakfBank, ekerbank, Vakf Katlm ve Ziraat Katlm dahil olmutu. TEBin faiz indirim karar ile bu yönde adm atan banka says yediye yükselmi oldu.

Ana Sayfaya Git