Teröre rağmen bitecek!

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır'ın Silvan Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Adem Çelik, "Terör olayları olmasaydı, şimdiye kadar Silvan Barajı çoktan bitmişti.

Haberler 08.04.2017 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca Diyarbakrn Silvan Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Adem çelik, Terör olaylar olmasayd, imdiye kadar Silvan Baraj çoktan bitmiti. Terör örgütü bu bölgenin gelimesini, Kürt halknn okumasn, eitim görmesini, iyi yerlere gelmesini istemiyor. En büyük düman onlardr. Silvan Baraj Projesi teröre ramen bitecek. dedi.

çelikin Silvandaki vatandalar belediye hizmetleri ile buluturmak için balatt çalmalar sürüyor.

Bu çalmalar dorultusunda çelik, sosyal belediyecilik anlayyla sk sk vatandalarla da bir araya geliyor. Esnaf ziyaret ederek vatandalarla görüen çelik, yapt açklamada, terör saldrlarnn bölgeye verdii zarar aktard.

- Silvan Baraj bölgenin kaderini deitirebilecek bir proje

Silvan Barajnn bölge için önemine deinen çelik, Terör olaylar olmasayd, imdiye kadar Silvan Baraj çoktan bitmiti. Terör örgütü bu bölgelerin gelimesini, Kürt halknn okumasn, eitim görmesini, iyi yerlere gelmesini istemiyor. En büyük düman onlardr. Silvan Baraj Projesi onlara ramen Allahn izniyle bitecek. Bu bölgenin sulanabilir alanlar artacak, bölgeye refah ve huzur gelecek, ekonomi düzelecek. diye konutu.

çelik, Silvan Barajnn tamamlanmas halinde tarm sektörüne yönelik sanayinin gelieceini dile getirerek, Silvan Baraj sadece ilçenin deil bölgenin kaderini deitirebilecek bir proje. ifadesini kulland.

Barajn 2 yl içerisinde bitirilmesinin hedeflendiini anlatan çelik, güzelliklerin ortaya çkacana inandklarn vurgulad.

çelik, Silvan deitireceiz, dönütüreceiz. Belediyecilik hizmeti anlamnda yllardan kalan sorunlar var ve o sorunlar bir an önce çözmeye çalacaz. ifadesini kulland.

lçede hizmetleri sürdürdüklerini söyleyen çelik, mezbahanenin elverisiz olduunu, etlerin salkl bir ortamda hazrlanmas için mezbahane binasn en ksa sürede ykacaklarn bildirdi.

çelik, imar plannda belirlenen bir alanda yeni bir mezbahane yapacaklarn dile getirerek, böylece ilçenin 30 yllk mezbahane sorununun çözülmü olacan sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git