"TESK Kart" kullanıcı sayısı artıyor

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafa birçok sektörde indirim sağlayan TESK Kart'ın kullanımının her geçen ay yaygınlaştığını belirtti.

Haberler 24.09.2018 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Bakan Bendevi Palandöken, yazl açklamasnda, geçen yl ekim aynda tantm, aralkta ise datm yaplan TESK Kart kullanan esnaf saysnn temmuz sonu itibaryla 81 bin 200e çktn, bu ay sonuna kadar 15 bin yeni kart oda ve birliklere göndereceklerini ifade etti. Böylece kart kullanan esnaf saysnn 100 bine yaklaacana iaret eden Palandöken, Hedefimiz 2 milyon esnafmzn ve ailesinin bu kartn salad imkanlardan faydalanmasdr. deerlendirmesinde bulundu.

KART KULLANICISI ARTTI

Anlamal olduklar sektör yelpazesini olabildiince geniletmeye çaltklarn aktaran Palandöken, Bu sektörlerde geçtiimiz ay en çok akaryakt, daha sonra da salk sektöründe harcama yapld. Akaryakt için kart en çok kullanan iller srasyla Kayseri, Malatya ve Tokat olurken, salk sektöründe en çok kullanan iller srasyla Trabzon, Samsun ve Tokat oldu. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git