TESK'ten birliklere yapılandırma uyarısı

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken "Esnaf ve sanatkarlar odaları üyeleri, geçmiş dönemlere ait ve munzam aidat borçlarını gecikme cezası olmaksızın 31 Temmuz'a kadar yeniden yapılandırabilecek" dedi.

Haberler 25.05.2018 - 08:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Bakan Bendevi Palandöken, konfederasyona bal odalardaki üyelerin, geçmi dönemlere ait ve munzam aidat borçlarn gecikme cezas olmakszn 31 Temmuza kadar yeniden yaplandrabileceklerini belirtti.

Palandöken, yapt yazl açklamada, TESKe bal esnaf ve sanatkarlar odalar birlii üyelerine, borçlarnn yeniden yaplandrlmas için imkan salandn bildirdi.

BRLKLERE YAPILANMA

Söz konusu odalara bal üyelerin, geçmi dönemlere ait ve munzam aidat borçlarn gecikme cezas olmakszn 31 Temmuza kadar yeniden yaplandrabileceklerinin altn çizen Palandöken, Yaplandrmadan faydalanmak isteyen tüm üyelerimiz bu frsat kaçrmamal. Yeniden yaplandrma, aidat borçlarn ödeyemeyen esnafmz için kaçrlmayacak bir frsat. Bu frsat tüm üyelerimiz zaman kaybetmeden deerlendirmelidir. ifadesini kulland.

Palandöken, konuyla ilikin 82 birlie genelge gönderdiklerini ve tüm üyelerin yaplandrmadan haberdar olmasnn salandn aktard.

Ana Sayfaya Git