TESK'ten taşımacı esnaf için "vergisiz akaryakıt" talebi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında taşımacı esnafının zor bir dönem geçirdiğini belirterek, "Taşımacı esnafımıza vergisiz akaryakıt verilerek bu zor zamanda desteklenmelidir." ifadesini kullandı.

Haberler 28.03.2020 - 11:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Bakan Bendevi Palandöken, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgn sebebiyle alnan tedbirler kapsamnda tamac esnafnn zor bir dönem geçirdiini belirterek, Tamac esnafmza vergisiz akaryakt verilerek bu zor zamanda desteklenmelidir. ifadesini kulland.

Palandöken, yapt yazl açklamada, Kovid-19 nedeniyle tüm dünyada olduu gibi Türkiyede de olaanüstü bir dönemin yaandn belirtti.

VERGSZ AKARYAKIT

Bu zor dönemde alnan tedbirlerin, virüsten kurtulmada çok büyük önem arz ettiini vurgulayan Palandöken, Alnan ve alnacak olan tüm tedbirleri sonuna kadar destekliyoruz ancak yolcu tama says yar yarya düürülen taksici, halk otobüsü, ehirleraras otobüs, dolmuçu, servis arac gibi tamac esnafmzn da bu dönemde desteklenmesi, virüsle mücadele için son derece önemli. deerlendirmesinde bulundu.

Kovid-19 ile mücadelede toplu tama esnafnn da çok sayda tedbir aldna iaret eden Palandöken, Tamac esnafmza vergisiz akaryakt verilerek bu zor zamanda desteklenmelidir. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git