THY'den iç hat uçuşlarında "aile" kampanyası

Türk Hava Yolları (THY), tüm iç hat uçuşlarında aileye özel yüzde 20 indirim uygulanacağını duyurdu.

Haberler 16.10.2021 - 11:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

THYden yaplan açklamaya göre, indirimden faydalanmak için ayn rezervasyon kaydnda bulunan tüm yolcularn ayn soyad tamas yeterli olacak.

Kampanya, 14 Ekim 2021 ile 24 Mart 2022 tarihleri arasnda düzenlenen ve seyahat tarihi 14 Ekim 2021- 26 Mart 2022 arasndaki biletler için geçerli olacak.

Açklamada kampanyaya ilikin u bilgiler yer ald:

ALE KAMPANYASI

Kampanya tüm yurt içi, tek yön ya da gidi dönü Economy Class uçularda (U, W, P ve V snflar hariç) geçerlidir. Kampanya kapsamnda, ayn rezervasyon kaydnda bulunan tüm yolcularn ayn soyad tamas durumunda yüzde 20 indirim uygulanacaktr. Kampanya Türk Hava Yollar mobil uygulamas, web sitesi, sat ofisleri ve yetkili acentelerden satlan biletlere uygulanmaktadr. Kampanyadan faydalanlabilmesi için tüm aile bireylerinin soyad hanesi, ayn ekilde doldurulmaldr. çift soyadna sahip kiiler rezervasyon srasnda soyad ksmna beraber seyahat edecei ailesine ait soyad girmelidir. Dier soyadlar isim hanesine, isimlerinden sonra girilmelidir. Kampanya kapsamnda rezervasyon numaras altnda bebek yolcu bulunabilir ancak bebek yolcu ücretine indirim uygulanmayacaktr. Kampanya ayn rezervasyon numaras altnda en az 3 yolcu bulunmas durumunda uygulanacaktr. Yolcular arasnda bebek olmas durumunda en az 4 yolcu olmas gerekmektedir. Ayn rezervasyon numaras altnda en fazla 9 yolcu bulunabilir. ndirim, uçutan 2 gün öncesine kadar yaplan rezervasyon ve biletlemelerde uygulanacaktr. Kampanya kapsamndaki uçularda kampanya balama tarihinden önce konfirme rezervasyon yaplan uçulardaki biletlemelerde de indirim uygulanacaktr. Kampanya Kbrs ve Hopaya yaplacak uçular kapsamamaktadr. ndirim, aktarmal seferlerde geçerli deildir. lgili kampanya ve kurallar sadece Türk Hava Yollar tarafndan gerçekletirilen tarifeli seferlerde geçerlidir. Türk Hava Yollar codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçularnda geçerli deildir.

Ana Sayfaya Git