Ticaret Bakanlığı 75 sözleşmeli personel alacak

Bakanlığın Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, taşra (gümrük ve dış ticaret bölge müdürlükleri) teşkilatında görevlendirilecek 75 sözleşmeli muayene memuru, sözlü sınavla açıktan atama suretiyle alınacak.

Haberler 07.07.2021 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sözlemeli muayene memurlar için alm yaplacak iller Ar, Artvin, Edirne, Gaziantep, Hatay, stanbul, Kilis ve rnak olarak belirlendi.

Bavurular dijital ortamda 7-16 Temmuz döneminde yaplabilecek.

Snava katlmak isteyen adaylar, Kariyer Kaps https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden bavurularn gerçekletirecek. Posta ile veya dier ekillerde yaplan müracaatlar kabul edilmeyecek.

75 sözlemeli personel alacak

Sözlü snava, belirlenen ilgili Kamu Personeli Seçme Snav puan türündeki baar srasna göre atama yaplacak kadro saysnn 4 kat aday çarlacak.

Sözlü snava girmeye hak kazanan adaylarn ad ve soyadlar ile snav yerleri, sözlü snav tarihinden en az 10 gün önce www.ticaret.gov.tr internet sitesinde ilan edilecek.

Bavuru sonuçlar, sözlü snav tarihi, saati ve yeri ile baarl olan adaylarn listesi de Bakanln internet sitesinin Duyurular bölümünde yaynlanacak. Ayrca adaylar snavlarna ilikin bilgileri, Kariyer Kaps üzerinden de görüntüleyebilecek.

Ana Sayfaya Git