TOBB ile Trendyol'un KOBİ destek programı başlıyor

İş birliği kapsamında Trendyol'da satıcı olmak için ilk defa programa özel referans koduyla başvuran tüm şirketler, bir ay süreyle 30 bin liraya kadar sıfır komisyonla satış yapabilecek

Haberler 09.07.2020 - 11:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Odalar ve Borsalar Birlii (TOBB) ile Trendyol, daha çok sayda KOBnin e-ticarete balamasn salamak için Trendyol ile ini Büyüt KOB destek programn balatt.

Trendyolun açklamasna göre, TOBB ve Trendyolun balatt programla KOBlerin milyonlarca müteriye ulaarak ilerini büyütmeleri hedefleniyor.

Program kapsamnda KOBler için Trendyolda nasl sat yaplacann anlatlaca çevrimiçi eitimler düzenlenecek. Destek programndan yararlanmak için bavuran oda ve borsa üyesi irketler, bir ay süreyle, 30 bin liraya kadar, sfr komisyonla Trendyolda sat yapabilecek. Bir aylk süre satc platformda ürünlerini sata hazr hale getirdikten sonra balayacak.

Açklamada konuya ilikin görüleri yer alan TOBB Bakan Rifat Hisarcklolu, e-ticaretle milyonlara ulama frsatn iyi deerlendiren iletmelerin gelecek dönemin kazananlar olacan belirterek, u açklamalarda bulundu:

Trendyol ile balattmz bu destek programyla oda ve borsa üyelerimize e-ticaretin püf noktalarn öreteceiz ve KOBlerin e- ticarete sfr maliyetle balamasn salayacaz. Ticaret Bakanmz Ruhsar Pekcan ile e-ticaret platformlarn KOBlere destek olmaya çarmtk. Bu çarmza karlk veren Trendyolu kutluyorum. nternette satlabilecek ürünü olan tüm iletmelerimizi bu frsat deerlendirmeye çaryorum.

DAHA FAZLA TEDARKçNN MLYONLARCA MÜTERYE ULAMASINI HEDEFLYORUZ

Trendyol Kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Demet Mutlu ise Ticaret Bakanlnn e-ticaret KOBlerin Yannda Kampanyasna destek vermeye devam ettiklerini bildirdi.

KOB Destek Paketi ile pandemi döneminde KOBlerin yannda olduklarn anmsatan Mutlu, son üç ayda platforma 15 bin yeni tedarikçinin katldn anlatt.

Mutlu, imdi de TOBB i birliinde Trendyol ile ini Büyüt KOB Destek Programn hayata geçirdiklerini kaydederek, u bilgileri verdi:

Bu programla daha fazla sayda tedarikçinin platformumuzun gücüyle milyonlarca müteriye ulamasn umut ediyoruz. Hedefimiz, ticareti dijitalletirerek Türkiyenin en fazla pozitif etki ortaya çkaran irketlerinden biri olmak. Anadoludaki KOBlerin e-ticaretle büyümelerini destekliyor, böylelikle istihdam artna ve yerel kalknmaya katk sunuyoruz.

Ana Sayfaya Git