TOKİ konutları!

"Birkaç yıl önce terörle anılan Tunceli artık huzur şehri olmuş ve böyle de anılıyor. Tunceli spor, turizm ve kültür şehri oldu"

Haberler 10.12.2019 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tuncelide, Toplu Konut daresi Bakanlnca (TOK) yapm tamamlanan 206 konutun anahtarlar hak sahiplerine teslim edildi.

Aktuluk Mahallesinde ina edilen konutlarn sahiplerinin, çekilen kura sonucu belirlenmesinin ardndan anahtar teslimi dolaysyla ayn mahallede tören düzenlendi.

Tunceli Valisi Tuncay Sonel, törende yapt konumada, devletin imkanlaryla 206 konutun tamamlandn söyledi.

SAHPLERNE DAITILDI

Konutlarn çok güzel bir alanda ina edildiini belirten Sonel, Buras havas ve suyu ile çok güzel bir yer. Ksa süre içinde binalar bitirdik, varsa eksiklerini de en ksa sürede tamamlayacaz. Birkaç yl önce terörle anlan Tunceli artk huzur ehri olmu ve böyle de anlyor. Tunceli spor, turizm ve kültür ehri oldu. Kentimiz eitim seviyesi de yüksek bir yer. diye konutu.

Sonel, güvenlik güçlerinin teröristlere kar baarl operasyonlar yaptna dikkati çekerek, Huzur olduu ve vatandamz para kazand zaman inann mutluluk daha çok artyor. Güvenlik güçlerimizin teröristlere kar baarl operasyonlar oldu. Huzur olacak ki bütün bu yaplanlar olsun. Allah birliimizi bozmasn, bozmak isteyen hainlere de frsat vermesin. ifadelerini kulland.

Konumann ardndan Sonel, AK Parti l Bakan Fatih Tek ve protokoldekiler, hak sahiplerine anahtarlarn teslim etti. Vali Sonel ve beraberindekiler, daha sonra daireleri gezdi.

Ana Sayfaya Git