TOKİ, 173 iş yeri ile 42 konutu satışa çıkardı

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, 25 ilde 173 iş yeri ile 14 ilde 42 adet konutu “Açık Artırma Yöntemi” ile satışa sunduklarını açıkladı.

Haberler 18.02.2018 - 11:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Açk artrmann 27 ubat 2018 Sal günü, saat 13.00de TOKnin Ankara Bilkentteki merkezinde ve TOK stanbul Hizmet Binasnda gerçekletirileceini belirten Turan, açk artrmaya ayrca internetten de teklif verilebileceini söyledi.

Vatandalarn en temel gereksinimi olan barnma ihtiyacn karlamak amacyla Türkiyenin dört bir yannda yeni yerleim alanlar kurduklarn ve onlarca konut projesi hayata geçirdiklerini vurgulayan Turan, Konutun yan sra okul, kre, salk oca, ticaret merkezi, cami ve kültürel tesis gibi öncelikli ihtiyaçlar arasnda bulunan yaplar ile nitelikli alt yap ve peyzaj uygulamalarn da hayata geçiriyoruz. Konut projelerimizde esnaf ve yerel yönetimlerin talebi dorultusunda, ehir ekonomisine ve istihdama katk salayacak dükknlar ina ediyoruz dedi.

173 YER AçIK ARTIRMA LE SATIA çIKTI

Alt ve orta gelir grubundaki vatandalara yönelik konut üretimine finansman salamak için açk artrma yöntemi ile i yerlerini sata sunduklarn belirten Turan,Açk artrmaya katlacak alclar, Adana, Adyaman, Ankara, Antalya, Balkesir, Burdur, Bursa, çankr, Diyarbakr, Elaz, Hatay, stanbul, Karabük, Karaman, Krkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Rize, Sakarya, Sivas, Uak ve Yalova ehirlerinde sata sunulan i yerlerine yüzde 10, yüzde 25 pein, 120 ay vade ile sahip olabilecekler açklamasnda bulundu.

MANSADA 39 YER

Manisa Algedikte 5 bin konutluk proje ina ettiklerini söyleyen Turan, Manisa Akgedik projemizle yeni bir ehir ina ediliyor. Bu kapsamda bölgede vatandalarmzn ihtiyacn karlayacak i yerleri de ina ediyoruz. Akgedikte 39 i yerimizi 116 bin TLden balayan fiyatlar ve yüzde 25 peinat, 120 ay vade ile sata sunuyoruz dedi.

KONYA MERAMDA 21 YER SATIA SUNULDU

Projelerinde konutlarn yan sra alveri alanlarn, donat alanlarn, meydanlar, geni peyzaj alanlarn, yürüyü parkurlarn, çocuklar için oyun alanlarn barndran, ksacas tüm ihtiyaçlara yant verecek yeni yerleim yerlerini ina ettiklerini belirten Turan, Konya Meramda 804 konutluk projemizi ina ediyoruz. Yeni bir yaam alan olacak projemizde ihtiyaçlar karlayacak i yerleri de ina ettik. Bu alanda bulunan 21 i yerini açk artrmayla sata sunuyoruz. Açk artrma katlan alclarmz i yerlerine, 50 bin TLden balayan fiyatlarla yüzde 10 pein, 120 ay vade seçenei ile sahip olabilecek ifadelerini kulland.

Türkiyenin dört bir tarafnda kentsel dönüüm projeleri balattklarn belirten Turan, Sadece binalar ykp yerlerine yenilerini ina etmiyoruz. çevre düzenlemeleri, donat alanlaryla sosyal ihtiyaçlara da yant veriyoruz. Rize, Karabük, Sakarya ve çankrda örnek tekil edecek kentsel dönüüm projeleri ina ediyoruz. Rizede, 23, Sakaryada 8, çankrda 6, Karabükte 5 i yerimizi 62 bin TLden balayan fiyatlarla yüzde 10 pein, 120 ay vade ile sata sunduk diye konutu.

42 KONUT AçIK ARTIRMA LE SATILACAK

Turan ayrca, Aksaray, Amasya, Ankara, Bolu, çorum, Diyarbakr, Giresun, Hatay, Karabük, Konya, Malatya, Nevehir, Sivas, Trabzon ehirlerinde 42 konutu 62 bin TLden balayan fiyatlar yüzde 12, yüzde 25 pein, 120, 180 ay vade seçenekleri açk artrmayla sata sunacaklarn söyledi.Turan, son olarak açk artrma ile ilgili ayrntl bilgilere www.toki.gov.tr adresinden ulalabileceini ifade etti.

Ana Sayfaya Git