TOKİ, 32 ilde 278 arsayı açık artırmayla satacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 32 ildeki 278 arsayı satışa, Ankara Çankaya'da bulunan iki meskeni de kiraya sunacak.

Haberler 26.05.2021 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TOKden alnan bilgiye göre, muhammen bedeli 1 milyar 589 milyon 525 bin lira olan, toplam 1 milyon 854 bin 608 metrekare büyüklüündeki, Adana, Adyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Artvin, Balkesir, Bitlis, Bolu, Bursa, çankr, Diyarbakr, Elaz, Erzincan, Eskiehir, Gümühane, Hatay, stanbul, zmir, Kahramanmara, Karabük, Kayseri, Krklareli, Krehir, Kocaeli, Konya, Mula, Nide, Samsun, Tekirda, Uak ve Vanda bulunan 278 arsa, açk artrmayla satlacak.

TOK SATIA çIKARDI

Sata sunulan arsalar arasnda, Ankara Sincan Sarayckta akaryakt, konut ve ticaret alanlar, Afyonkarahisarda tarm ve hayvanclk tesis alanlar, Aksaray merkezde ticaret alanlar, Diyarbakr Surda konut alanlar, stanbulda ticaret, konut ve rekreasyon alanlar, zmirde sanayi depolama alanlar, Krklarelinde tarmsal nitelii korunacak alanlar, Konyada et ve süt ürünleri entegre tesis alanlar bulunuyor.

çankaya ilçesinde iki meskenin de kiraya sunulaca açk artrma, 9-10 Haziranda saat 10.30 ve 14.00da dört ayr oturum halinde yaplacak.

Oturumlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOK stanbul Hizmet Binasnda gerçekletirilecek. Ayrca internetten de www.emlakyonetim.com.tr adresinden teklif verilebilecek.

Konut, ticaret, sanayi, plansz arsalar, sosyal kültürel tesis alanlar ile akaryakt istasyon alanlar niteliindeki arsalara alclar, yüzde 25 peinat, 60 ay vade ile sahip olabilecek.

Sata ilikin detayl bilgiye www.toki.gov.tr ile www.emlakyonetim.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 numaral telefondan ulalabilecek.

Ana Sayfaya Git