Toki Diyarbakır'da arsa taşısında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul, Ankara, Diyarbakır ve Muğla'nın da aralarında olduğu 32 ilde toplam 2 milyon 198 bin 188 metrekarelik 242 arsayı satışa çıkardı.

Haberler 28.03.2019 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Toplu Konut daresi Bakanl (TOK), stanbul, Ankara, Diyarbakr ve Mulann da aralarnda olduu 32 ilde toplam 2 milyon 198 bin 188 metrekare büyüklüündeki 242 arsay sata sundu.

TOKden yaplan yazl açklamaya göre, Afyonkarahisar, Ar, Amasya, Ankara, Antalya, Balkesir, Bitlis, Burdur, çankr, çorum, Diyarbakr, Elaz, Erzincan, Eskiehir, Gaziantep, Gümühane, Hatay, Isparta, stanbul, Karabük, Karaman, Krehir, Kocaeli, Mardin, Mersin, Mula, Sivas, anlurfa, Tekirda, Trabzon, Yalova ve Yozgat illerinde toplam 2 milyon 198 bin 188 metrekare büyüklüünde 242 arsa sata sunuldu.

Toplam muhammen bedeli yaklak 1 milyar 110 milyon lira olan arsalar açk artrma yöntemiyle satlacak.

Arsalarn nitelikleri konut, gelime konut, ticaret, turizm tesis, özel eitim, özel salk, rehabilitasyon merkezi, konut d kentsel çalma, sosyal ve kültürel tesis, akaryakt istasyonu, küçük sanayi sitesi, sanayi ve imarl arsalar eklinde belirlendi.

TOKnin Ankara Bilkentteki merkezinde ve TOK stanbul Hizmet Binasnda 28 Mart Perembe günü saat 13.30da yaplacak müzayede ayrca www.emlakyonetim.com.tr internet sitesinden canl yaymlanacak.

- Diyarbakrda sanayi ve konut alan niteliinde imarl arsalar

stanbulda sata sunulan arsalar, stanbul Baakehir Kayabanda özel salk ve özel eitim, Büyükçekmece ve çatalcada konut, Eyüpsultanda konut-ticaret, Küçükçekmecede özel eitim ve ticaret, Sancaktepede akaryakt, Sultanbeyli ve Tuzlada konut nitelii tayan imarl arsalardan oluacak.

Ankara Yenimahalle Yakackta küçük sanayi sitesi, Gölbanda konut, konut d ve kentsel çalma, Mamakta ticaret ve akaryakt istasyonu, Keçiören, Sincan, Etimesgut, Aya ve Beypazarnda konut niteliinde imarl arsalar sata sunulacak.

Antalyada sata sunulacak imarl arsalar, Kemer çamyuvada konut, Konyaalt Arapsuyunda toplu konut, Balkesir Ayvalk Küçükköyde konut, Diyarbakr Yeniehir Üçkuyuda sanayi ve konut, Elaz merkezde konut ve ticaret, Kocaeli Dilovasnda konut, ticaret ve gelime konut, Gebzede akaryakt ve konut d kentsel çalma, Gölcükte konut d kentsel çalma, Mersin Erdemlide turistik tesis, Mezitlide konut, Mula Bodrum ve Datçada konut nitelii tayacak.

Sata ilikin detayl bilgiye www.toki.gov.tr ve www.emlakyonetim.com.tr internet adreslerinden ayrca 444 86 54 numaral telefondan ulalabilecek.

Ana Sayfaya Git