TOKİ indirim kampanyası

TOKİ'nin indirim kampanyasına başvurular 6 Mayıs'ta başlıyor. TOKİ tarafından, borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için yüzde 20 oranında indirim yapılacak. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar da borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanabilecek. İndirim kampanyasına, taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler dahil olmayacak .

Haberler 04.05.2020 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çevre ve ehircilik Bakanl Toplu Konut daresi (TOK) Bakanl tarafndan borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve i yeri alclarna yönelik bu ylki indirim kampanyasna bavurular 6 Maysta balayacak.

Borcunu pein ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve i yeri alclar için yüzde 20 orannda indirim yaplacak.

Yüzde 20 indirim kampanyasndan, bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandalar da yararlanabilecek. Borcun tamamn kapatamayacak vatandalar, borç bakiyesinin yüzde 25inden az olmamak artyla yaptklar pein ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyasndan faydalanabilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve i yeri alclar, 6 Mays-19 Haziran tarihlerinde ilgili bankaya bavurabilecek. Bu tarihten sonra yaplacak borç kapatmalarnda indirimden yararlanlamayacak.

KAMPANYADAN YARARLANMA ARTLARI

ndirimden faydalanacak konut ve i yeri alclarnn, bavuru tarihi itibaryla TOKye ödemekle yükümlü olduklar aidat ve herhangi bir borçlarnn bulunmamas gerekiyor.

Kampanyadan, geri ödeme taksidi 2018 sonuna kadar balam konut ve i yerlerinin sahipleri yararlanacak. ndirim kampanyasna taksit says 12 ay ve daha az kalan projeler dahil edilmedi.

Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve i yeri alclar, Gayrimenkul Sat Sözlemesini imzaladklar arac bankalardan konut kredisi kullanabilecek.

Ana Sayfaya Git