Toplu taşıma seferleri arttı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, daha rahat ve konforlu ulaşım için Çüngüş ve Eğil ilçelerinde toplu taşıma seferlerini artırdı.

Haberler 09.04.2017 - 12:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi, daha rahat ve konforlu ulam için çüngü ve Eil ilçelerine yaplan toplu tama seferlerinin saysn artrd. 10 Nisanda balayacak seferler ile çüngü ve Eil ilçelerine gidip gelen vatandalar, daha rahat bir ekilde seyahat edecek.

çüngü ilçesine düzenlenen toplu tama seferlerinin mevcut kapasitesinin yetersiz olduunu tespit eden Büyükehir Belediyesi ekipleri, yolcu tama kapasitesini sefer bana 60tan 100 kiiye çkard. Büyükehir Belediyesi, ayrca yolculuk srasnda ayakta seyahat eden vatandalarn daha konforlu ve rahat seyahat edebilmeleri için araç koltuk kapasitesini 23ten 50ye yükseltti. çüngü ilçesinde bulunan memur, içi, örenci ve vatandalarn toplu tama hizmetimizden maksimum düzeyde faydalanabilmesi için çüngü çermik Ergani Diyarbakr olmak üzere saat 16.30da ek sefer konuldu. Uygulama 10 Nisanda hizmete girecek.

Eilde araçlar saat 19a kadar hizmet verecek

Eil ilçesinde ise vatandalardan gelen talepleri deerlendiren Büyükehir Belediyesi ekipleri, mevcut hareket saatlerinin yetersiz olduunu ve vatandalarn toplu tama araçlarn kullanrken sknt yaadklarn tespit etti. çalmalarn ardndan Eil ilçesine giden toplu tama seferleri artran Büyükehir Belediyesi, 10 Nisandan itibaren toplu tama araçlar akam saat 19.00a kadar hizmet verecek.

Ana Sayfaya Git