Torbalı Ticaret Odası’ndan DTSO’ya ziyaret

İzmir'in Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinden oluşan heyet Şanlıurfa, Mardin gezilerinden sonra Diyarbakır’ı ziyaret ederek tarihi, turistik yerlerini gezdi. Gezi kapsamında DTSO’yu ziyaret eden heyet oda yöneticileri ile bir araya geldi.

Haberler 18.04.2019 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Torbal Ticaret Odas yönetimi, Diyarbakrda TSO yönetimini ziyaret etti. DTSOda gerçekletirilen toplantda konuan DTSO Yönetim Kurulu Bakan Mehmet Kaya, odalar arasnda salanacak i birlikleri ve karlkl ziyaretlerin toplumsal bara salayaca katkya deindi. Kaya, ekonomik birlikteliin ve ibirliinin, ticarette salanan ilikilerin siyasal sorunlarn çözümüne de katk sunacana inandklarn aktard.

DTSO ZYARET

Torbal Ticaret odas Yönetim Kurulu Bakan Abdulvahap Olgun ise Torbal ilçesinin ekonomik potansiyeli hakknda bilgi vererek, bölgedeki illeri tanmak ve i birliklerini gelitirmek için bu geziyi organize ettiklerini söyledi. Olgun, DTSO Bakan Kayann ekonomik i birliklerinin toplumsal bar ve siyasete yapaca katklar ile ilgili deerlendirmesine katldn belirterek ve dünyada gelimi ülkelerdeki örneklere deindi.

Toplantda Diyarbakrn yatrm frsatlar ve turizm potansiyeli hakknda bilgiler paylald. Daha sonra DTSO Meclis Bakan Celalettin Birtane ve Torbal Ticaret Odas Meclis Bakan Erkan Aksoy karlkl i birlii ile ilgili deerlendirmeler de bulundu.

Mobilya bata olmak üzere farkl sektörlerde ve fuar çalmalarnda ibirliinin salanmas konusunda görü birliine varld.

Ana Sayfaya Git