Tünelin ucu göründü

Şırnak'taki Beytüşşebap-Uludere kara yolunda yapımı tamamlanan tünel vatandaşlarda sevinçle karşılandı.

Haberler 09.10.2020 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yapm tamamlanarak kullanma açlan tünellerin ulamda büyük konfor salayacan belirten vatandalar, çevre ve ilçelere daha ksa sürede ulaacak olmaktan memnun.

Vatandalardan Yamur Yakut, tünelin köylerinden geçtiini belirterek, bu proje sayesinde köylerinin daha da gelimesini beklediklerini söyledi.

Yakut, Ortaba köyünde yayoruz. Bu tünel köyümüzün daha da gelimesine sebep olacak. Güzel bir ulam kolayl oldu. Ksa sürede ehir merkezlerine, ilçelere gidebiliyoruz. Emei geçenlere teekkür ediyoruz. dedi.

Ömer Yakut, köylerinden geçen yolun konforlu hale geldiini ifade ederek, devletin kendileri için bütün imkanlar seferber ettiini aktard.

Yakut, imdi yolumuz çok güzel oldu. Devletimizden Allah raz olsun. Tek sorunumuz üst geçit eksii. Küçük çocuklar kardan karya geçemiyorlar. En ksa zamanda bu da yaplrsa iyi olur. diye konutu.

Begi Yakut, kara yoluna tünel yaplmasndan duyduklar memnuniyeti dile getirerek, Allah devletimizden raz olsun. Güzel bir yol yaptlar. Allah Cumhurbakanmzdan Allah raz olsun. ifadelerini kulland.

Hamit Aydn da yeni tüneli çok beendiklerini anlatarak, Virajlarn ortadan kalkmas ile araç kullanmak çok daha rahat olacak. diye konutu.

AK Parti Uludere lçe Bakan Fikret Demir de Uludere-Beytüebap arasnda devam eden çalmalarda Ortaba-çl güzergahndaki yolun 23 kilometrelik ksmnn tamamlanp, scak asfaltla kaplandn belirtti.

Trafie açlan yolun bölge için önemine iaret eden Demir, öyle konutu:

Sayn Cumhurbakanmzn talimat ile tünel faaliyete geçti. Vatandalarmzn yolla ile ilgili maduriyetleri giderildi. Yolumuz ksald, kaliteli seyir imkan saland. Cumhurbakanmza, hükümetimize ahsm ve tüm rnakl kardelerim adna teekkür ediyorum. Bu yatrmlar inallah daha da çoalacak. Daha güzel yatrmlar da olacak.

Ana Sayfaya Git