Türk Telekom’dan 15 Temmuz’a özel iletişim desteği

Türk Telekom, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü özelinde müşterilerine yönelik bir iletişim kampanyası hazırladı

Haberler 14.07.2018 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Telekom, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü özelinde müterilerine yönelik bir iletiim kampanyas hazrlad.

irketten yaplan açklamaya göre, Türk Telekom, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü özelinde, mobilden, ev telefonu ve sabit internete kadar tüm müterilerine yönelik bir iletiim kampanyas hayata geçirdi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününe özel hazrlanan kampanya kapsamnda Türk Telekom, 15 Temmuz günü boyunca geçerli olmak üzere, tüm mobil abonelere her yöne 1000 dakika, ebeke içi snrsz konuma, 1 GB internet ve 5 bin SMS tanmlad.

Türk Telekom ev ve i telefonu aboneleri, 15 Temmuzda gün boyu ehir içi ve ehirler aras Türk Telekom ev ve i telefonlarn dakika snr olmadan ücretsiz arayabilecek.

Tüm vatandalar ayrca 15 Temmuzda 00.0023.59 saatleri arasnda tüm ankesörlü telefonlardan telefon kart veya kredi kart ile yapacaklar aramalarda ev ve i telefonlar ile snrsz konuma, GSM yönüne yapacaklar aramalarda ise görümelerin ilk 2 dakikasn ücretsiz gerçekletirme imkanna sahip olacak.

LETM DESTE VERD

Sabit internet kullanclarnn da evde ve ite 15 Temmuzda yapacaklar internet kullanmlar Adil Kullanm Noktasna (AKN) dahil edilmeyecek ve AKNyi amalar durumunda hz düümü yaayan abonelerin hzlar, mevcut paket hzlarna yükseltilecek.

1516 Temmuz tarihlerinde tüm Türkiyeyi kapsayan 4 binin üzerindeki Türk Telekom WiFi noktasndan iki gün boyunca internet kullanm ücretsiz salanacak.

Türkiyenin lider dijital müzik platformu Türk Telekom MUUD ise 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününe özel 15 Temmuza özel 15 ark adyla da anlaml bir kategori hazrlad.

Açklamada görülerine yer verilen Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardmcs Hakan Dursun, Türk halknn gösterdii kahramanlk sayesinde darbenin engellendiini belirterek, Bugünün ansna müterilerimiz için iletiim destei salamay amaçlyoruz. 15 Temmuz hain darbe giriiminde, ülkenin iletiim altyapsnn omurgasn oluturan Türk Telekom da darbecilerin hedefindeydi. Bu giriime kar tüm Türkiye iletiim teknolojileri sayesinde kenetlendi ve bu kalkmay sonuçsuz brakt. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git