Türk Telekom'dan "e-dergi" ile dergi ve gazete okuma imkanı

Türk Telekom’un dijital okuma platformu "e-dergi" uygulaması, Türk Telekom mobil müşterilerine kampanya ve tarifleri kapsamında ücretsiz sunuluyor

Haberler 11.03.2018 - 11:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Telekomun dijital okuma platformu e-dergi uygulamas, Türk Telekom mobil müterilerine kampanya ve tarifleri kapsamnda ücretsiz sunuluyor.

irketten yaplan açklamaya göre, Türk Telekomun dijital okuma platformu e-dergi uygulamas, medya dünyasndaki yaynlara kolaylkla ve avantajl koullarla eriim imkan sunarken, uygulamada herkesin ilgi alanna göre yerli ve yabanc birçok dergi ve gazete yer alyor.

Türk Telekom mobil müterilerine kampanya ve tarifleri kapsamnda ücretsiz olarak sunulan ve tüm mobil operatör müterilerinin kullanmna açk olan e-dergi platformunda, indirilen dergi ve gazeteler internet eriiminin bulunmad ortamlarda da okunabiliyor. Ayrca Türk Telekom mobil müterileri e-dergi platformunda yer alan dergi ve gazeteleri yurt içinde mobil internet kotalarndan dümeden indirebiliyor.

- Türk Telekom e-dergi, operatör bamsz yapsyla dijital okuryazarl artracak

Açklamada görülerine yer verilen Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardmcs Hakan Dursun, Türk Telekom e-dergi platformunun yüzlerce derginin ve günlük gazetelerin yer ald bir platform olduunu belirterek, unlar kaydetti:

Tüketici ihtiyaçlarnn ve beklentilerinin hzla deitii bir dönemde yayoruz. Günümüzün tüketicileri dergi ve gazetelerini her zaman yanlarndan ayrmadklar kiisel ekranlarndan okumay tercih ediyor. Öte yandan internet ve mobil teknolojilerin yaylm hz içeriin de dijitallemesini hzlandrd. Artk her ya grubundaki müterilerimiz ilgi duyduklar içeriklere dijital olarak da eriiyor. TV, müzik gibi dijital içerii yenilikçi teknoloji deneyimiyle sunduumuz alanlara bir yenisini daha ekledik.

Türk Telekom olarak hayata geçirdiimiz e-dergi uygulamas ile bu teknolojiyi, hem kendi abonelerimiz hem de dier mobil operatör kullanclar için önemli bir frsata çevirdik. Türk Telekom e-dergi uygulamasn, yüzlerce dergi ve gazeteyle milyonlarca okuyucuyu buluturan bir platform olarak sunuyoruz. Tüm Türk Telekom mobil müterilerimize de kampanya ve tarifeleri kapsamnda e-dergi aboneliini ücretsiz sunuyoruz. E-dergi platformu ile Türkiyenin dijital okuryazarlk orann da artrmay hedefliyoruz.

Türk Telekom e-dergi mobil uygulamas Android ve iOS uygulama marketlerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Uygulama içinden herhangi bir yayn indirilmek istendiinde, Türk Telekom mobil müterileri, kampanya ve tarifleri kapsamnda, uygulama içinden üye olarak aylk e-dergi aboneliklerini ücretsiz balatabiliyor. Türk Telekom mobil tarife veya kampanya kapsamnda e-dergi kullanm hakk bulunmayan aboneler ve dier operatör müterileri ise 13,99 TLlik üyelik ücreti ödeyerek tüm yaynlara snrsz eriim hakk salayabiliyor.

Modadan ekonomiye, teknolojiden magazine birçok kategoride yer alan yüzlerce dergiyi ve günlük olarak yenilenen gazeteleri içeren e-dergi uygulamasn kullanmak isteyenler, http://turktelekom.ly/edergi linkinden detayl bilgi alabiliyor.

Ana Sayfaya Git