Türk Telekom’dan online işlem rekoru

Türk Telekom’un Online İşlemler mobil uygulaması nisanda 81 milyon kez ziyaret edilerek rekor kırdı

Haberler 30.05.2020 - 01:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Telekomun hayat kolaylatran mobil uygulamas Online lemlerin kullanm geçen yla oranla yüzde 64 artarken, uzaktan ilemlere olan rabetle nisanda uygulama 181 milyon kez ziyaret edilerek rekor krd.

Türk Telekom açklamasna göre, yenilikçi yaklamyla Türkiyede dijitallemenin öncülüünü yürüten Türk Telekomun Online lemler mobil uygulamas, nisan aynda kullanm rekoru krd.

Kovid-19a kar koruma için evde kal çarsna uyan Türk Telekomlular, ilemlerini evden yapmak için dijital dünyann kolaylklarn cep telefonlarna tayan Online lemler uygulamasna yöneldi. Mobil, evde internet ve ev telefonu aboneliklerine ait tüm ilemlerin tek bir uygulama üzerinden yaplabildii Online lemlere giri says son bir ay içerisinde 181 milyona ulat. Aylk tekil giri says 12 milyonun üzerine çkt. Uygulamann kullanm 2019un ayn dönemine göre yüzde 64 art gösterdi.

TEK DOKUNULA ERLEBLYOR

Türk Telekomun müteri deneyimini dijital dönüümle güçlendirmek için sunduu müteri odakl self servis uygulamas, birçok hizmete cep telefonlarndan tek dokunula erimeyi mümkün klyor. Online lemlerde fatura bilgilerini örenme, fatura ödeme, TL yükleme ya da TL göndermenin yan sra mobil, internet, ev telefonu ve Tivibu servisleri için yeni üyelik bavurusu yapma imkan sunuluyor.

Gelitirilen yeni projeler ile online ilemlerdeki büyümenin katlanarak devam etmesi bekleniyor.

Ana Sayfaya Git