Türk Telekomlu esnafın faturası aylık 10 TL

Salgın döneminden olumsuz etkilenen esnafa destek olmak amacıyla hazırlanan kampanya kapsamında, Türk Telekom'dan iş telefonu alan yeni müşteriler ilk 6 ay sadece 10 TL ödeyecek

Haberler 30.03.2021 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Telekom, yeni i telefonu kampanyasyla esnafa desteini sürdürürken, kampanya kapsamnda sabit hat satn alan esnaf, ilk 6 ay sadece 10 TL fatura ödemesi yapacak.

irketten yaplan açklamaya göre, insan odakl yaklamyla Türk Telekom, müterilerinin beklentileri ve ihtiyaçlarna yönelik çözümler sunmaya devam ediyor.

Salgn döneminden olumsuz etkilenen esnafa destek olmak amacyla hazrlanan kampanya kapsamnda, Türk Telekomdan i telefonu alan yeni müteriler ilk 6 ay sadece 10 TL ödeyecek. Sonraki 24 ay ise pakete göre deien indirimli sabit fiyatlardan faydalanmaya devam edecek.

ESNAFIN FATURASI

Kampanya kapsamnda internet paketi satn alan müteriler de limitsiz internet paketinden ilk 6 ay 10 TL ödeyerek faydalanacak.

4 farkl paket seçeneinin yer ald esnaf destek paketi, salgn sonrasnda da devam edecek.

Açklamada görülerine yer verilen Türk Telekom Sabit Hizmetler Pazarlama Direktörü Nilay Altan, Türk Telekomun her zaman esnafn yannda olduunu belirterek, Pandemiden en çok etkilenenlerin banda esnafmz geliyor. Türk Telekom olarak herkes için eriilebilir iletiim ilkemizle esnafmzn yükünü hafifletmek için bir kampanya balattk. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git