Turkcell Stajcell'de 2021 başvuruları başladı

Turkcell'in yetenekli üniversite öğrencilerine staj ve yarı zamanlı çalışma fırsatı sunduğu dijital programı Stajcell 2021'e çevrim içi başvurular başladı.

Haberler 29.04.2021 - 11:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

irketten yaplan açklamaya göre, Turkcell, çalanlarna salad esnek çalma modelini, yeni nesil istihdam programlaryla örencilere de sunuyor.

lki salgndan dolay 2020 ylnda çevrim içi olarak yaplan Stajcell, bu yl üniversite 2nci ve 3üncü snf örencilerine uçtan uca dijital bir staj deneyimi sunacak. Bavuru ve deerlendirme sürecini tamamlayan 200 örenci, i hayatna Turkcellde balama frsat bulacak. Programa bavurular 30 Nisana kadar kariyerim.turkcell.com.tr adresinden yaplabilecek.

Stajcell 2021 birçok farkl aamadan oluuyor

Turkcellin dinamik insan kaynaklar yaklamyla gelitirilen Stajcell 2021 programna bavuran 2nci ve 3üncü snf üniversite örencileri; Oyunlatrlm Genel Yetenek ve ngilizce testini tamamlayarak mülakata davet edilecek. Deerlendirme sürecini baaryla tamamlayan adaylar Turkcellde staj yapma imkan elde edecek. Stajcell stajyerlerini; Turkcellin üst düzey yöneticileriyle tanma frsat, sosyal etkileim ve motivasyon arttrc birbirinden farkl atölye ve etkinlikler bekliyor.

Programa kabul alan adaylar özel tasarlanm bir eitim programndan da geçecek. Adaylar program sonunda kurgulayacaklar teknoloji tasarm projelerini farkl gruplar oluturarak Turkcellin üst düzey yöneticilerine sunacak. Baarl olarak deerlendirilenler Turkcellde part-time çalma ansna sahip olacak.

Stajcell 2021, dijitallemenin K süreç ve metotlarn etkiledii bugünlerde, örencilerin oyunlatrlm kurgularla oluturulan mülakatlardan geçerek beceri ve yetkinliklerini gelitirecekleri oyun deneyimleri sunan bir staj program olarak tasarland. Bu yl ikincisi gerçekletirilecek programla gençlerin teorik bilgilerini pratikte deneyimleyerek i hayatna hazrlanmalar hedefleniyor.

Gençlere istihdam projeleriyle her geçen gün yeni frsatlar sunuyoruz

Açklamada deerlendirmelerine yer verilen, Turkcell Genel Müdür Yardmcs Serhat Demir, Turkcell nsan Kaynaklar olarak daha önce olduu gibi küresel salgn döneminde de gençlerin kariyerlerine yön veren, geliimlerine katk salayan projeleri gelitirerek hayata geçirdiklerini belirtti.

Dijital istihdam programlarnn Türkiyenin farkl illerindeki gençleri bir araya getirerek onlara sosyalleme imkan salarken ayn zamanda eitimlerinde, kiisel geliimlerinde motivasyon kayna da olduunu vurgulayan Demir, Ülkemizin gençlerine istihdam projeleriyle her geçen gün yeni frsatlar sunarak Türkiyenin daha nitelikli bir insan kaynayla gelecee hazrlanmasna katk salamak bizleri gururlandryor. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git