Turkcell'den ekosisteme 26 milyon TL'lik destek

Turkcell, satış kanallarında istihdamı ve iş sürekliliğini desteklemek için iş ortaklarına yönelik finansal destek paketi hazırladı.

Haberler 30.04.2020 - 00:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Turkcell açklamasna göre, irket, Kovid-19 salgnna kar mücadele verilen dönemde ekosistemin canlln kaybetmemesi amacyla mart aynda 26 milyon TLlik bir destek paketini hayata geçirdi.

Mevcut istihdamn korunmasnn amaçland destek paketi kapsamnda kapatlan AVM maazalarna açkm gibi destek salanrken, çalma saatleri ksaltlan maazalar da desteklendi.

Açklamada görülerine yer verilen Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, Kovid-19 salgnnn global dünyaya birlik olmann önemini hatrlattn belirterek, Bu zor günleri ancak el ele vererek aacaz. ifadelerini kulland.

26 milyon TLlik destek

Gücünü müterilerinden ve on binlerce kiiye istihdam salayan ekosistemlerinden alan bir irket olduklarn aktaran Erkan, unlar kaydetti:

Turkcell olarak bu süreçte i ortaklarmza ve sahadaki Turkcell elçilerine destek olmay ve istihdama katk salamay bir sorumluluk olarak görüyoruz. Kalbimiz 26 yldr Türkiye için atyor. Bugüne kadar Türkiye ile var olduk. Bu zor günlerde de ülkemizin ve insanmzn yannda olmaya devam edeceiz.

Öte yandan, geçen yl 7 milyar TLden fazla yatrm gerçekletiren Turkcell, 2020 ylnda da yatrmlarn sürdürüyor.

irket, kesintisiz iletiim için altyap yatrmlarna devam ediyor.

Bu kapsamda nüfusun youn olduu yerleim yerlerindeki kapasiteler yükseltilirken, dier yandan da fiber altyaps olmayanlar için, 24 saatte kurulumu yaplabilen ve mobil altyap üzerinden fiber hzlar salayan Superbox cihaz sunuluyor.

Ana Sayfaya Git