Türkiye Ekonomi Zirvesi başladı

Şanlıurfa'da, Ekonomi Kulübü tarafından düzenlenen 1. Türkiye Ekonomi Zirvesi, üç gün sürecek.

Haberler 23.12.2017 - 09:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bir otelde gerçekletirilen zirvede, alanlarnda uzman i insan, bürokrat, siyasetçi, akademisyen ve sivil toplum kuruluu temsilcileri yer alyor.

Ekonomi Kulübü Güneydou Anadolu Bölge Bakan Mehmet Uluta, programn açlnda yapt konumada, Türkiye Ekonomi Zirvesinde bata Ortadou krizi olmak üzere, dünyadaki birçok sorunu ele alacaklarn belirtti.

Türkiyenin son yllarda büyük baarlara imza attn ifade eden Uluta, söz konusu zirvenin hayrl olmasn temenni etti.

EKONOM ZRVES

anlurfa Vali Yardmcs Ufuk Akl ise gazetecilere yapt açklamada, kentin büyük bir potansiyele sahip olduunu dile getirerek, yatrmclarn bu anlamda anlurfaya gelmeye baladn vurgulad.

Türkiye Ekonomi Zirvesinin anlurfaya katk sunacana inandn aktaran Akl, Kentimizdeki sanayi kurulular temsilcileri ve i adamlarmz ilimizin gerek marka deerinin yükseltilmesi, gerekse ülkemizi uluslararas arenada bilinirliini arttrmak için faaliyetler yürütmektedirler. Bu zirvenin de anlurfa için önemli olduunu düünüyoruz. Yurt içinden ve yurt dndan katlmclar var, hepsine teekkür ediyoruz. Bu etkinliin düzenlenmesinde emei bulunan ilgililere de teekkür ediyorum.

Pazar gününe kadar devam edecek etkinlie ,Irakn Ankara Büyükelçisi Hiam Ali Ekber el-Alevi, Türk-Arap Ülkeleri Adamlar Dernei (TURAB) Genel Bakan Canan Sunay ile yerli ve yabanc birçok konuk katlyor.

Ana Sayfaya Git