Türkiye'nin dördüncü GSM operatörü geliyor

Türkiye'nin dördüncü GSM operatörü Vestelcell, Şubat ayında tüketicilerin kullanımına sunulacak.

Haberler 20.01.2020 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Haberleme sektöründe genilemenin önünü açan yönetmeliklerin yürürlüe girmesinden sonra Türkiyenin önde gelen irketlerinden Vestel, Türkiyenin dördüncü GSM operatörü olmak üzere adm att.

TÜRKYENN 4. OPERATÖRÜ OLACAK

Vestelcell ad altnda önümüzdeki günlerde kamuoyuna tantlmas beklenen yeni GSM operatörü, Türkiyenin dördüncü GSM operatörü olacak. Konu ile ilgili bir açklama yapan Trabzon Uzun Ticaret Yönetim Kurulu Bakan Ahmet Uzun, Dijital çada her gün farkl bir yenilie uyanyoruz, artk yeni çan getirdii hz ve yaam kalitesi hayatmzn her noktasnda bizlere yardmc oluyor. Yllardr bu topraklarda bu ülkenin insan için ürettii teknolojileri ulalabilir fiyatlarla sunup insanmz yeni çan getirdii teknoloji ile buluturuyor.

UBAT AYINDA HZMETE ALINACAK

Teknoloji alannda ülkemizin gururu Vestel, artk sadece beyaz eya ve tüketici elektronii alannda deil telekomünikasyon alannda da müterilerine hizmet vererek dijital bir devrimi gerçekletirmeyi hedefliyor. Bu alanda yapt tüm çalmalar ülke geneline yaylm bin 200 bayisi ile bütünlemi bir ekilde yürütüyor. Artk ülke genelindeki Vestel maazalarnda kullanclarn tüm teknoloji ihtiyacn kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayyla çözüme kavuturulacak. Haberleme sektöründe çok ey deiti. Yeni yönetmelikle birlikte daha rekabetçi fiyatlar ile kullanclarn yüzü gülecek. Bu kapsamda ubat aynda yerli operatörümüz Vestelcell bütün maazalarda hizmette olacak dedi.

Ana Sayfaya Git