TÜSİAD ve TÜRKONFED KOBİ’lere hızlı büyümeyi anlatacak

TÜSİAD ve TÜRKONFED Küçük ve Orta Boy İşletmelerin (KOBİ) hızlı ve karlı büyümesine Bölgelerarası Ortak Girişim Projesi (BORGİP) ile yardım edecek.

Haberler 20.03.2018 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

KOBlerin yönetim becerilerini iyiletirmeyi, nitelikli insan kaynaklarna eriimini kolaylatrmay ve teknoloji kullanm düzeylerini artrmay hedefleyen, TÜSAD - TÜRKONFED ibirlii, Garanti Bankasnn ana destei ve Kariyer.net K Platformu Ortakl ile hayata geçirilen Bölgeleraras Ortak Giriim Projesi (BORGP), Dou-Güneydou Sanayici ve nsanlar Dernekleri Federasyonu (DOGÜNSFED) ve Diyarbakr Sanayici ve nsanlar Dernei (DSAD) ev sahipliinde Diyarbakrda düzenlenecek toplant ile devam edecek.

DÜNYASI BULUACAK

6 Admda Hzl ve Karl Büyümenin Yollar ana temasyla 23 Mart 2018 tarihinde Diyarbakr Demir Otelde düzenlenecek toplant, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi-Diyarbakr Sanayici ve nsanlar Dernei (DSAD) Yönetim Kurulu Bakan Burç Baysal, Dou-Güneydou Sanayici ve nsanlar Dernekleri Federasyonu (DOGÜNSFED) Yönetim Kurulu Bakan Aziz Özklç ile Garanti Bankas Küçük letme Bankacl Direktörü Mustafa Salkn açl konumalaryla balayacak.

KARYER BLGLER

Diyarbakr i dünyas temsilcileri ve KOBlerin katlaca toplantda projenin tantm, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Bakan Yardmcs - TÜSAD BORGP çalma Grubu Bakan ükrü Ünlütürk ve Kariyer.net Genel Müdürü Fatih Uysal tarafndan yaplacak. Toplantda ayrca, Kariyer.net destei ile KOBlerin nitelikli insan kaynana serbest zamanl olarak eriimi için oluturulan platform hakknda da bilgi verilecek. Actioncoach Kurucu Orta Özge Toraman toplantnn öleden sonra gerçekletirilecek oturumunda 6 Admda Hzl ve Karl Büyümenin Yollarn Diyarbakrl i insanlar ve KOB yöneticilerine aktaracak.

BORGP ile imalat sanayiinde faaliyet gösteren ve 20 ila 249 çalana sahip KOBlere; mentorluk, nitelikli insan kayna ve teknoloji gibi alanlarda destekler sunuluyor. Toplantya katlarak bavuran ve KOB Patronlar Kulübü program için uygun görülen firmalar da program tamamladktan sonra, uygunluk durumuna göre, benzer sektörden büyük ölçekli firma sahibi TÜSAD-TÜRKONFED BORGP mentorlar ile eletirilecek.

Ana Sayfaya Git