Ücret kolaylığı

İşletmelere akreditasyon belgelendirme ücretlerinde kolaylık sağlanacak

Haberler 15.09.2020 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ticaret Bakan Ruhsar Pekcan, Helal Akreditasyon Kurumu (HAK) ile Küçük ve Orta Ölçekli letmeleri Gelitirme ve Destekleme daresi Bakanlnn (KOSGEB) iletmelere akreditasyon belgelendirme ücretlerinde kolaylk salayacak önemli bir i birliine gittiini belirterek, letmelerimiz belge, müracaat, dosya inceleme, tetkik, denetim ve test ücretleri gibi ödemelerini destek üst limitleri dahilinde yüzde 60 oranna kadar KOSGEBden geri alabilecek. ifadesini kulland.

Pekcan, Twitter hesabndan yapt paylamda, i birliiyle HAK ile HAK tarafndan akredite edilmi kurum ve kurululardan alnacak belgelerin, KOSGEB letme Gelitirme Destek Program-Belgelendirme Destei kapsamna alndn duyurdu.

ÜCRETLERDE KOLAYLIK

Bakan Pekcan, unlar kaydetti:

HAK ile KOSGEB, iletmelerimize akreditasyon belgelendirme ücretlerinde kolaylk salayacak önemli bir i birliine gitti. letmelerimiz belge, müracaat, dosya inceleme, tetkik, denetim ve test ücretleri gibi ödemelerini destek üst limitleri dahilinde yüzde 60 oranna kadar KOSGEBden geri alabilecek. HAKn akreditasyon faaliyetlerine yönelik destek ve katklar için Sanayi ve Teknoloji Bakanmz Sayn Mustafa Varanka teekkür eder, uygulamann tüm iletmelerimize hayrl olmasn dilerim.

Ana Sayfaya Git