Ucuz et kuyruğu

11 Ay'ın sultanı Ramazan-ı Şerif'in sofları için Diyarbakırlı vatandaşlar, Et ve Süt Kurumuna giderek ucuz et alabilmek için uzun kuyruklar oluştururken, kentin farklı noktalarında satış merkezlerinin açılmasını istedi.

Haberler 06.05.2019 - 10:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ramazan dolaysyla Diyarbakrllar, Et ve Süt Kurumuna giderek ucuz et alabilmek için kuyrua girdi.

Merkez Yeniehir ilçesi Sezai Karakoç Caddesi üzerinde bulunan Et ve Süt Kurumu sat maazas önünde sabahn erken saatlerinden itibaren kuyrua girenler, ucuz et alabilmek için saatlerce sra bekledi.

UCUZ ET ALABLMEK çN

Sabahn erken saatlerinde sra bekleyen vatandalar, et ve süt kurumu maazasnn saat 09.00da kaplarn açmasyla içeri girerek et alrken, maazada; kymann kilosu 32 lira, kubann 35 lira, biftein 40 lira 50 kuru, pirzolann 56 lira 75 kuru, bonfilenin kilosu ise 73 lira 75 kurutan satlyor.

Ramazan öncesinde saatlerce beklediklerini dile getiren Abdullah Akpar isimli vatanda, Sabah 6.30dan beri buradayz. Et fiyatlarndan rahatsz deiliz. Ramazan öncesi eti buradan alyoruz. ube açlmasn istiyoruz. Kasaplarda etler pahal, burada ise ucuz ve temiz et. Ramazan dolaysyla burada kuyruk var. Bu kuyruun ortadan kaldrlmas için kent genelinde maaza saysnn artrlmasn istiyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git