Üretime dijital destek

Şekerbank, iş süreçlerini ve teknolojik altyapısını uçtan uca yenilediği dijital transformasyon programı kapsamında önceliği yine üretimi desteklemeye vererek esnaf, çiftçi ve KOBİ'lere özel geliştirdiği dijital kanal altyapısını hizmete sundu.

Haberler 10.05.2021 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bankadan yaplan açklamaya göre, salgn sürecinde ubeye eriimi zorlaan ve finansal destee ihtiyac artan çiftçi, esnaf ve KOBlere mobil, web ve yerinde tablet bankacl yoluyla kredi destei sunan ekerbank, dijital bankaclk stratejisi kapsamnda finansal eriimi yaygnlatrmay hedefliyor.

Mobil bankaclk, yerinde tablet bankacl veya bankann internet sitesinden bulunduklar yerden kredi bavurusu yapabilen esnaf, çiftçi ve KOBler, 3 aya kadar taksit erteleme avantajndan da faydalanabiliyor.

Kurulu amac tarmn finansman olan ekerbankn oluturduu mobil ube altyaps, uygulamaya giri yapmadan tarm kredisi bavurusu alan çiftçilere özel ilk mobil bankaclk uygulamas özelliini tayor. Bankann esnaf ve tarm müterilerine özel gelitirdii mobil uygulama ise ilgili müteri segmentlerine nakit kredi yannda kredili mevduat hesab ve ticari kredi kart gibi birden fazla ürünü paket olarak sunan ilk mobil ube olarak öne çkyor.

Dijital transformasyon program kapsamnda Banki adn verdii tablet projesini hayata geçiren ekerbank, ubede gerçekletirilebilen müteri açl, kredi tahsis ve kullandrm süreçlerini tablet bankaclna özel uyarlayarak banka ubesi olmayan krsal bölgelerde ubeye gitmeye gerek kalmadan üreticinin kredi desteine ulamasn salyor.

Banka müteri temsilcilerinin tarlada, ilçe çarsnda ziyaret ettii esnaf ve çiftçiler, sosyal mesafe kurallarna da uyarak ihtiyaç duyduklar finansal destee Banki yoluyla eriim salayabiliyor.

DJTAL BANKACILIK LE FNANSAL ERM YAYGINLATIRIYORUZ

Açklamada görülerine yer verilen ekerbankn yürüttüü dijital transformasyon programndan sorumlu Genel Müdür Yardmcs Aybala imek, bankann 67 yllk üretimi destekleme geleneini dijital bankaclk stratejilerinin de temeline aldklarn belirterek, unlar kaydetti:

ekerbankn tüm süreç, veri ve dijital kanal altyapsn yenilediimiz transformasyon yolculuunda temel prensibimiz, bankann esnaf, tarm ve KOB bankaclndaki köklü uzmanln ve kuruluundan gelen duyarl bankaclk anlayn uluslararas örnek bir model sunan yenilikçi uygulamalar ile dijital kanallara tamak. Bu dorultuda, internet ve akll telefon kullanmnn en yaygn olduu ülkelerden biri olarak, salgn sürecinde önemi daha da artan dijital bankaclk kanallar ile finansal imkanlar herkes için eriilebilir klarak üretimin sürdürülebilirliini destekliyoruz. Sürdürülebilir bankaclk kapsamndaki faaliyetlerimizin bir devam olarak gördüümüz dijital bankaclk uygulamalarnda Türkiyede yeni ilkleri baarmak üzere yatrmlarmza ve çalmalarmza aralksz devam ediyoruz.

Ana Sayfaya Git