Üst yapısı yenilenen mahallede temizlik seferberliği

Bağlar Belediyesi, uzun yıllar sonra üst yapısını yenileyerek vatandaşların günlük yaşamı için elverişli hale getirdiği Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde yenileme çalışmalarından sonra temizlik çalışması başlattı. Tazyikli suyla temizlenen cadde ve sokaklar hijyen hale getirildi.

Haberler 24.05.2022 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Balar Belediyesi Temizlik leri Müdürlüü ekipleri, kaldrmlar yenilenen ve parke talar monte edilerek güzel bir görüntü kazandrlan Selahaddin Eyyubi Mahallesinde projenin tamamlanmasndan sonra temizlik çalmas balatt. 20 bin nüfuslu mahallenin cadde ve sokaklar batan sona temizlendi. Temizlik araçlar eliinde kalabalk personel grubunun gerçekletirdii çalmalarda tazyikli su kullanlarak temizlenen yaam alanlar hijyen hale getirildi.

CADDE VE SOKAKLAR BATAN SONA TEMZLEND

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, mahalledeki cadde ve sokaklardaki kaldrmlarn yenilenerek geniletildiini, bozulan parke talarnn yerine yenilerinin monte edildiini ifade ederek bu çalmalarn ardnda da temizlik çalmalarna baladklarn söyledi.

TEMZLK KONUSUNDA HASSASYET GÖSTERELM

lçede temizlik bilincinin yaygnlatrlmas için çaba gösterdiklerini anlatan Beyolu,Tüm vatandalarmzdan rica ediyorum. Buralar nefes aldmz, yaadmz alanlar. Bu hizmeti sizlerin huzuru için gerçekletiriyoruz. Yaplan hizmetlere sahip çkalm, evimiz olarak gördüümüz Balarmz hep beraber temiz tutalm. Temizlik bilincini her yatan insanmzda yaygnlatrabilirsek ite o zaman yaanlabilir bir ehir meydana getirmi olacaz. Diyarbakrn kültüründe temizlik vardr. Ben bu konuda tüm hemehrilerimizin hassasiyet göstereceklerine inanyorum. eklinde deerlendirmede bulundu.

Ana Sayfaya Git