VakıfBank'tan vergi ödemelerine özel çözüm

VakıfBank müşterileri, tüm vergi, harç, resim ve ceza ödemelerini şube, internet bankacılığı, VakıfBank Mobil ve ATM kanallarıyla ödeme yapabiliyor

Haberler 21.12.2019 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

VakfBank, ticari faaliyette bulunan tüm firmalarn ve bireysel müterilerin vergi dönemi stresini ortadan kaldryor.

Bankadan yaplan açklamaya göre, mükellefler, gelir, geçici ve kurumlar vergisinin yan sra harç, ceza ve amme alaca niteliindeki borçlarn VakfBankn sunduu çözümlerle hzl ve kolay bir ekilde ödeyebiliyor.

Yeni ylda da ticari ve bireysel segmentteki VakfBank müterileri, tüm vergi, harç, resim ve ceza ödemelerini ube, internet bankacl, VakfBank Mobil ve ATM kanallaryla diledikleri gibi ödeme yapabiliyor.

VakfPay ve VakfBank kredi kartlar ile hafta sonu da dhil olmak üzere zaman snrlamas olmadan vergi ödemesi yaplmasna imkn tanyan VakfBank, özel çözümleriyle de müterilerinin hayatn kolaylatryor.

VERG ÖDEMELER

VakfBank ubeleri, internet bankacl, VakfBank Mobil ve ATMler üzerinden ödeme yapabilen müteriler, düzenli ödeme talimat seçeneiyle takip etme ya da gecikmeye düme sorunlarn ortadan kaldrarak, MTV ödemeleri de dahil tüm vergi ödemeleri için otomatik ödeme talimat verebiliyor.

VakfPay ve VakfBank kredi kartlarn kullanan banka müterileri, Gelir daresi Bakanl web sitesi üzerinden vergi ödemelerini, hafta sonlar ve resmi tatiller dahil saat snrlamas olmakszn gerçekletirebilecek.

Kredi kart kullanmayan VakfBank müterileri, VakfPay ile rahatlkla ilemlerini gerçekletirebildikleri gibi ihtiyaç halinde annda kredi kullanma imkanna da sahip oluyor.

VakfBank çok sayda vergi ödemesi olan müterileri için de özel çözümler sunuyor. Yazlm programlarn banka sistemi ile entegre eden müteriler, vergi ödemelerini Online Vergi Ödemeleri ürünü ile annda gerçekletirebiliyor.

Ayrca çok sayda tat olan ve vergi ödeme talimat bulunan VakfBank müterileri, Motorlu Tatlar Vergisi, beyanname numaras bulunan Gümrük Vergisi ve tahakkuk numaras bulunan dier tüm vergi ödemelerini de VakfBankn Toplu Vergi Tahsilat ürünü ile tek tula toplu ekilde hzl ve kolay bir ekilde gerçekletirebiliyor.

Ana Sayfaya Git