VakıfBank'tan vergi ödemelerine özel "limit tanımlama"

VakıfBank, yeni ürünü VLimit'le ticari faaliyeti bulunan tüm firmalara vergi ödemelerinde kolaylık sağlamayı amaçlıyor. Firmalar, tanımlanan özel limit ile, vergilerini altı taksitle ya da tek seferde ödeyebiliyor.

Haberler 03.01.2020 - 09:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

VakfBanktan yaplan açklamada, Sadece vergi ödemelerinde kullanlan bu limitle müteriler, vergi dönemlerinde dier kredi limitlerinden, kredi kartlarndan ya da hesaplarndan kullanm yapmadan ihtiyaçlarn çözmü oluyor denildi.

VERG ÖDEMELERNDE ÖZEL LMT

VakfBank Genel Müdür Yardmcs Lütfü çelebi, Müteri ihtiyaç ve taleplerini yakndan takip ederek gelitirdiimiz VLimit, sektöre büyük bir yenilik getiriyor. Yüksek meblalarda vergi ödeyen, vergi dönemi ile nakit ak arasnda uyumsuzluk bulunan, ksa veya uzun vadede nakit çk yapmak istemeyen ticari firmalara sadece vergi ödemelerinde kullanabilecekleri bir vergi limiti tanmlyoruz. Bu sayede müterilerimiz vergilerini zamannda ödeyip kredilerini de diledikleri vadede kapatabiliyor. Mükellefler gecikmeden dolay cezai durumla karlamyor, devletimiz de vergi kaybna uramyor dedi ve ekledi:

Müterilerimiz, gelir, geçici ve kurumlar vergisinin yan sra harç, ceza ve amme alaca niteliindeki tüm borçlarn sunulan özel çözümlerimizle rahatça ödeyebiliyor. ster ubelerimiz ve ATMlerimiz üzerinden isterlerse de internet bankacl ya da VakfBank Mobil gibi dijital platformlarmz üzerinden her türlü vergi ödeme ilemi hzl ekilde gerçekletiriliyor. Ayrca deien ihtiyaçlara göre farkl vergi ödeme çözümlerimiz de bulunuyor.

VakfPay ve VakfBank kredi kartlarn kullanan banka müterileri, Gelir daresi Bakanl web sitesi üzerinden vergi ödemelerini, hafta sonlar ve resmi tatiller dhil olmak üzere saat snrlamas olmadan gerçekletirebilecek.

Ana Sayfaya Git