Van’da “300 Öğrenciyle Bin 500 Eser” rekor denemesi

Van’ın merkez Tuşba ilçesindeki Akköprü İlkokulu ve Ortaokulu tarafından “300 öğrenciyle bin 500 eser” temalı resim sergisinin rekor denemesi gerçekleştirildi.

Haberler 03.06.2018 - 12:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tuba ilçesindeki Akköprü lkokulu ve Ortaokulu tarafndan 300 örenciyle bin 500 eser temal, bir okulun düzenledii en büyük Teknoloji tasarm sergisi olarak rekor denemesi yaplmak üzere, rekorlar kitabna bavuruldu. Gerçekletirilen rekor denemesiyle ilgili bilgi veren okul müdürü Mehmet Tahir Arslan, 300 örenciyle bin 500 eser sloganyla bir rekor denemesi gerçekletirdiklerini söyledi.

REKÖR DENEMES YAPILDI

Yeni bulu ve icat hayallerinin çiziminden oluan bin 500 eseri okulda sergilediklerini ifade eden okul müdürü Arslan, dünyada daha önce böyle bir rekor demesinin yaplmadn belirterek, Akköprü lkokulu ve Ortaokulu olarak 300 örenciyle bin 500 eser temal resim sergisi rekor denemesi yaptk. Okul öretmenlerinden Mehmet Erdomuun koordinasyonunu yapt projedeki eserlerin çok büyük bir çounluu örencilerin yeni bulu ve icat hayallerinin çiziminden olumaktadr. Gerçekletirilen rekor denemesiyle ilgili aldmz bilgilere göre, dünyada daha önce böyle bir denemenin gerçeklemediini müahede ettik dedi.

Arslan, Akköprü lkokulu ve Ortaokulu olarak gerçekletirilen rekor denemesinde sergilenen eserlerin 3D video gösterimi ile sanal sergi formatlarnda yaynlanacan dile getirdi.

Ana Sayfaya Git