Vatandaşa yılbaşı uyarısı!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yılbaşında "merdiven altı yiyecekler"den uzak durulması gerektiğini belirterek, "Yoğun bir alışveriş trafiği olacağı için merdiven altı dediğimiz sağlıksız ve ucuz yiyeceklerin satışı arttı. Vatandaşlarımız güvenilir alışveriş için güvendiği esnafı tercih etmeli." ifadesini kullandı.

Haberler 23.12.2019 - 10:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Bakan Bendevi Palandöken, ylbanda merdiven alt yiyeceklerden uzak durulmas gerektiini belirterek, Youn bir alveri trafii olaca için merdiven alt dediimiz salksz ve ucuz yiyeceklerin sat artt. Vatandalarmz güvenilir alveri için güvendii esnaf tercih etmeli. ifadesini kulland.

Palandöken yazl açklamasnda, ylbana sayl günler kala birçok gda ürününe rabet artt için kalitesiz ve salksz ürünlerin piyasaya daha fazla çktn vurgulad.

MERDVEN ALTI ÜRETM

Ylba sofralarn güvenli ürünlerle donatmak için alverite dikkatli olunmas gerektiini belirten Palandöken, Esnafmz gerekli denetimleri yaplm, hijyen kurallarna uygun satlar yapar. Aldnz kuru yemiin taze, meyvenin kaliteli, süs eyalarnn sala uygun olmas ailemizin ve dostlarmzn saln tehlikeye atmamak için tek arttr. Yeni yla içimiz rahat girmek için, hazrlklarn tamamlam ve müterisini bekleyen esnafmzdan alveri yaplmal. Yalnzca göz boyamak ve satlar artrmak için fiyatlarnn düük tutulduu ürünlerden kaçnlmal. deerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git