Yapılandırmada son gün uyarısı

Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Yaşar, yapılandırmadan yararlananlara ilişkin 2. taksit ödemeleri için son gün uyarısında bulundu.

Haberler 30.11.2021 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Vergi Dairesi Bakan Ramazan Yaar, 7326 sayl yaplandrma kanununa bavuranlarn haklarnn ihlal olmamas için 2. Taksit ödemelerinin 30 Kasm 2021 tarihine kadar yaplmasnn zorunlu olduunu hatrlatt.

Konuyla ilgili olarak Diyarbakr Vergi Dairesi Bakanlndan yaplan açklama öyle:

Mükelleflerimize çok önemli faydalar salayan kanundan yararlanarak borçlarn yaplandran mükelleflerimizin haklarnn ihlal olmamas için pein ödemeyi tercih edenlerin pein ödemelerini, taksitli ödeme tercih edilmise ise ilk taksitlerini 1 Kasm 2021 tarihine kadar ödemesi gerekmekteydi.

SON GÜN UYARISI

Bunun yannda taksitli ödeme seçeneini tercih eden mükelleflerimizin yaplandrmalarnn bozulmamas için ilk iki taksitin süresinde ödenmesi gerektiinden, ikinci taksitlerini de 30 Kasm 2021 tarihine kadar ödemeleri zorunludur.

Ayrca 7326 sayl kanunla yaplandrlan borçlarna pein ödeme tercihinde bulunup ödeme yapmayan mükelleflerimizin 30 Kasm 2021 tarihine kadar borçlarn geç ödeme zamm ile birlikte ödemesi halinde Kanun hükümlerinden yararlanlacaktr.

Söz konusu ödemelerin vergi daireleri/malmüdürlükleri veznelerine, kredi kart veya banka kart ile nteraktif Vergi Dairesi üzerinden veya anlamal bankalar araclyla ödeme yöntemlerini kullanarak ödenebileceini hatrlatmak isteriz.

Ana Sayfaya Git