Yemek kartı ile ödemelerde ‘kare kod’ avantajı

Yeni nesil ödeme platformu ininal, yemek kartı MultiNet’in geçerli olduğu restoranlarda ininal Cüzdan üzerinden kare kod ile ödeme yapıldığında, tüketicinin harcamalarının yüzde 5’ini anında geri alabileceğini duyurdu.

Haberler 09.12.2020 - 00:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni nesil ödeme platformu ininal, itiraki olduu finansal teknoloji grubu Multinet Up ile gerçekletirdii i birlii ile kullanclar için yenilikçi bir hizmete daha imza attn açklad. birlii kapsamnda, ininal kullanclar, MultiNetin geçerli olduu 30 bine yakn restoranda ininal Cüzdan üzerinden kare kod ile ödeme yaparak harcamalarnn yüzde 5ini annda geri alabilecek.

4 MLYON KULLANICIYI ÜYE RESTORANLARLA BULUTURUYORUZ

Konuyla ilgili açklamada bulunan Multinet Up CEOsu Demirhan ener, Multinet Upta paydalarmza deer kazandrmaya yönelik gelitirdiimiz çözümlerin gerek üçüncü parti kurumlarla gerek Multinet Up grup irketlerimizle yaptmz i birlikleri sayesinde daha fazla kullancya ulamasn önemsiyoruz. Geçtiimiz ay Belbim A ile yaptmz i birlii sonucu MultiNet yemek kart geçen noktalarda stanbulkart ile ödeme yaplmasn mümkün kldk. Bu i birliimizle de ininaln çounluu gençlerden oluan 4 milyon kullancsn üye restoranlarmzla buluturuyoruz. Bundan böyle, ininal Cüzdan kullanclar dilerlerse paket servis siparilerinde dilerlerse restoranlarn gel-al hizmetleri kapsamnda yaptklar alverilerde ininal Cüzdan uygulamasndan karekod okutarak temassz, hijyenik ve güvenli ödeme imkanna sahip olacaklar. Yeme-içme sektörünün içinden geçmekte olduu bu zorlu dönemde sektöre katkda bulunmak adna atlm bu kymetli projede emei geçen herkese teekkür ediyorum dedi.

HJYENK ÖDEME YÖNTEM LE YÜZDE 5 KAR SALANACAK

birlii ile ilgili konuan ininal CEOsu Hakan Gonca, Son dönemde dijitallemeye geçi hzlanrken harcama alkanlklar da deiti. Alveriler olabildiince dijitale tanrken nakit para yerini kart ve dijital ödeme yöntemlerine brakt. Biz de ininal olarak bu süreçte ininal Plus Hesap, temassz ödeme, sanal kart kolayl, 7/24 EFT gibi hizmetlerimizle kullanclarmzn hayatn kolaylatrdk. Son olarak MultiNetin geçerli olduu binlerce restoranda kare kod ile ödeme hizmetimizi hayata geçirdik. ininal kullanclar artk MultiNet geçerli restoranlarda ödemelerini ininal Cüzdan üzerinden kare kod ile yapabilecek ve ödemelerinin yüzde 5ini annda geri alabilecek. Ayn zamanda kullanclar kart kullanmadan daha hijyenik bir ödeme yöntemini de deneyimlemi olacaklar ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git