Yeni yapılara yol gidiyor!

Bağlar’da yeni yapıların olduğu bölgelere 16 kilometrelik yol

Haberler 26.02.2021 - 01:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, kentin gelien yüzü olan ve 150 bine yaklaan nüfusu ile Türkiyenin en büyük mahallesi olarak bilinen Baclar Mahallesinde yeni yap ve yaam alanlarnn ina edildii bölgelerdeki ulam ve yol sorununu çözmeye devam ediyor.

Balarda yeni imar alanlarnn en fazla olduu bölge olarak bilinen Baclar Mahallesi, gün geçtikçe büyüyen yaam alanlar ve modern mimarisi ile dikkat çekmeye devam ederken, Balar Belediyesi de yeni yaplarn ina edildii bölgelerin ulam sorununu çözmeyi sürdürüyor. Son bir ylda 23 farkl cadde, sokak ve noktada yol çalmas gerçekletiren Fen leri Müdürlüü ekipleri, toplam 16 kilometre yeni yol kazandrd. Ulama açlan yeni yollarn havalarn snmasndan sonra belediye tarafndan üretilen scak asfalt ile döenerek kullanl hale getirilecei kaydedildi.

YOL YAPIMINDA REKORA MZA ATTIK

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, vatandalarn huzurlu ve rahat bir yaam imkanna kavumasn salamak için yeni yaam alanlarnn ulam sorununu çözmeyi önemsediklerini söyledi. Bakan Beyolu, Gelien ve büyüyen ilçemizde yeni yaplardan dolay yol ihtiyacna sürekli ihtiyaç duyuluyor. Biz de belediyemizin imkanlaryla bunu yerine getirmeye devam ediyoruz. Bir ylda 23 farkl noktada 16 kilometre yeni yol kazandrarak ilçemizin tarihinde bir ilke ve rekora imza attk. Yeni yaam alanlarna yeni yollar kazandrmaya devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git