Yeni yollar yapılıyor

Bağlar Belediyesi, ilçe merkezinde yeni yapıların inşa edildiği alanlarda yol çalışmaları yürütülüyor.

Haberler 17.02.2021 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, ilçe merkezinde vatandalar tarafndan yeni yaplarn oluturulduu yaam alanlarn yeni yollar yaparak güzelletiriyor.

Balar Belediyesi, lman bir iklimde geçen k mevsimini iyi deerlendirerek ilçe merkezinde alt yap hizmetlerini aralksz bir ekilde sürdürüyor. Yeni yaplarn ina edildii, modern yaam alanlarnn günden güne büyüdüü ve ilçenin gelien yüzü olarak kabul edilen Baclar Mahallesinde yeni imar alanlarnn yer ald bölgelerde belediye tarafndan ilk kez yol hizmeti kazandrlyor. Baclar Mahallesi 1151. sokakta 1,6 kilometre uzunluunda yeni yol kazandran belediye ekipleri, eski Siverek yolu güzergahnda da 2 kilometreden oluan 4 kilometre yol açma çalmas yaplyor.

Eski Balar bölgesinde de alt yap yenileme çalmalar hz kesmeden devam ediyor. Hatboyu Caddesi Direkhane mevkide 1 kilometre yeni yol çalmas yaplarak ulamdaki tkanklk çözüme kavuturulmas için çalmalar devam ediyor.

Mahalle aralar kilitli parke talaryla döeniyor

Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimatyla ilçenin her bölgesinde çalma yaparak uzun yllar ihmal edilen yerleim yerlerinin sorunlarna çözüm üreten Fen leri Müdürlüü ekipleri, Mevlana Halit ve Kaynartepe mahallelerinin ara sokak ve kaldrmlarn yenileyerek kilitli parke talarn döedi. Yaplan hizmetlerden memnun kaldklarn belirten vatandalar, hizmet taleplerini zaman kaybetmeden yerine getiren Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür etti.

Cumhurbakanmzn çizdii yolda ilerliyoruz

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann ar bir yükü omuzlarna alarak millete ettiini belirten Bakan Beyolu, Bir yandan iç ve d tehditlere boyun emeden dik bir duru sergileyen, dier yandan gece gündüz demeden millete hizmet eden ve ülkemizin geleceine yön veren projeleri hayata geçirmekle uraan sayn cumhurbakanmzn bu fedakar mücadelesine kar bize düen kendisinin yükünü hafifletmektir. Bu yüzden göreve geldiimiz günden bu yana büyük bir akla çalarak bu sorumluluu yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bizden önce hizmet görmeyen ilçemizde halkmzn hak ettii hizmetleri kazandrmak için yln 365 günü ayn heyecanla yol alyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git