Yer altı çöp konteynırları artırılacak

Yenişehir İlçe Belediyesi, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yer altında bulunan çöp konteynırların sayılarını arttırıp mevcut konteynırların ise bakım ve onarımlarını gerçekleştiriyor.

Haberler 27.07.2021 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir lçe Belediyesi, artan hava scaklklar nedeniyle oluacak çöp kokularnn ve görüntü kirliliinin önüne geçilmesi amacyla çalmalarn tüm hzyla sürdürüyor. Yeniehir ilçesinde yer altnda bulunan ve 2 bin 200 litre kapasiteli yer alt çöp konteynerlerinin saylarn artrmak ve mevcut konteynerlerin bakm ve onarmlarn tamamlamak için Yeniehir Belediyesi Temizlik leri Müdürlüü ekipleri çalma balatt.

YER ALTI çÖP KONTEYNIRLARI

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikcinin talimatlar ile harekete geçen ekipler ilk olarak mevcut yer altnda bulunan tüm çöp konteynrlarn bakm ve onarmn gerçekletiriyor. lçe snrlar içerisinde bulunan yer alt çöp konteynrlarnn bakm ve onarm tamamlandnda ilçede yeni belirlenecek noktalara 2 bin 200 litre kapasiteli yer alt çöp konteynrlarn braklaca belirtildi. Temizlik konusunda ilçenin her noktasnda ekiplerin çalmalarn sürdürdüünü ifade eden Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, klasik çöp konteynerlerinin yan sra çevrede younluun bulunduu alanlarda görüntü kirlilii ve kötü kokular gidermek adna oluturulan yer alt çöp konteynrlarnn saylarn artrmak ve mevcut bulunanlarn bakm ve onarmlarn tamamlamak adna çalmalar sürdürdüklerini kaydetti.

Ana Sayfaya Git