Yerli otomobil CEO'sundan ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli otomobilin CEO'su olarak Mehmet Gürcan Karakaş'ın adını verdi. Yerli otomobil CEO'su Gürcan Karakaş'tan dün ilk açıklama geldi.

Haberler 03.06.2018 - 12:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyenin Otomobili Giriim Grubu Sanayi ve Ticaret A Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Gürcan Karaka da projenin Türkiye için makroekonomik gerekliliin yannda ileri teknoloji alannda olmasndan dolay stratejik olarak çok büyük önem tekil ettiini ve doru bir proje olduunu belirtti.

Yerli otomobil CEOsu

Karaka, son 12 yldr otomotiv teknolojilerinin içinde aktif rol aldn anmsatarak, öyle devam etti: Teknolojideki geliim klasik otomobili bir mobilite ekosistemine dönütürecek. Projemizdeki yüksek motivasyon ve kararll, ülkedeki büyük potansiyelin kullanmyla birletirdiimizde küresel pazarda söz sahibi olunacana kesin gözüyle bakyorum. Türkiyede dodum, büyüdüm, bu ülkede okudum. hayatna Türkiyede adm attm. Bu projeyle küresel pazarlarda edindiim bilgi birikimimi ve tecrübemi ülkeme aktarabilme frsatm olduu için çok mutluyum. Emin olun Türkiye, küresel ortamda rekabet edebilen bir marka ve otomobilden daha fazlasn yapacak.

Ana Sayfaya Git